Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul
Anunțul a fost dezactivat!

Garsoniera spatioasa, moderna - Colosseum - Militari Residence

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum 3 luni 350 EUR
Zona

Militari

Suprafață utilă (m²)

30

An finalizare construcție

2023

Etaj
2
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Nouă

Te invităm să fii primul locatar al unei garsoniere spațioase și luminoase, situată în complexul Militari Residence, pe strada Sergent Ilie Petre nr. 40. Finalizat în anul 2023, acest bloc modern și stadal îți oferă confortul și eleganța unei locuințe noi, nelocuite.


Caracteristici principale:

Garsonieră Nouă și Spațioasă: Bucură-te de un spațiu generos și plin de lumină naturală, ideal pentru un stil de viață modern și confortabil.
Locație Excelentă: La doar două stații STB, una chiar în fața blocului, și la aproximativ 20-25 de minute de mers pe jos până la stația de metrou Păcii, te vei bucura de acces rapid și facil la orice destinație din oraș.



Facilități în Apropiere:

Shopping Center Chiajna: În curând, vei avea la dispoziție un nou centru comercial modern pentru toate nevoile tale de cumpărături.
Supermarket-uri: Penny, Kaufland, Auchan și Mega Image sunt situate la mică distanță, pentru a-ți facilita aprovizionarea zilnică.
Săli de Fitness și Wellness: Numeroase opțiuni pentru a te menține în formă, inclusiv un centru de wellness complet echipat cu piscină, spa și jacuzzi.

Dotari extra: Apartamentul are loc de parcare privat.


Nu rata ocazia de a locui într-un spațiu modern, confortabil și bine conectat, într-o zonă în continuă dezvoltare! Pentru vizionări și mai multe informații, te rugăm să ne contactezi la numărul de telefon 0774 994 890.


Militari Residence – Noua ta casă te așteaptă!

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici