Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul
Anunțul a fost dezactivat!

Anunțuri similare

Garsoniera structura semidecomandata+balcon,Saturn

Brasov, Brasov Acum un an 48.000 EUR
Zona

Planete

Număr camere

1

Suprafață utilă (m²)

30

An finalizare construcție
1972
Etaj
3
Compartimentare
Semidecomandat
Tip imobil
Alte tipuri
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
9
Mobilat/Utilat
Complet

Compania Keller Williams Brașov vă propune spre achiziție o garsonieră printr-un sistem de REPREZENTARE EXCLUSIVĂ și COMISION 0% la cumpărare, sub îndrumarea consultantului imobiliar Sergiu Comanelea.

Garsoniera dispune de o suprafață utilă de 30 mp, cu un balcon de 3 mp, situată la etajul 3 dintr-un bloc cu 9 etaje. Beneficiază de o orientare sud-vest, oferind o expunere optimă la soare. Imobilul este semidecomandat și este compus dintr-un dormitor, o baie, o bucătărie și un balcon.

Proprietatea este vândută complet mobilată așa cum este prezentată în fotografii, oferindu-vă astfel posibilitatea de a vă muta imediat fără a vă face griji cu privire la achiziționarea de mobilier nou.

În zona în care se află garsoniera, veți găsi o varietate de facilități, inclusiv școli, grădinițe, supermarketuri și o piață agroalimentară. Acest lucru vă va permite să aveți acces rapid și comod la tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă desfășura activitățile zilnice.

Prin intermediul consultantului imobiliar Sergiu Comanelea, puteți obține mai multe informații despre această garsonieră și puteți programa o vizionare. Fiți sigur că veți beneficia de un serviciu profesional și de sprijin pe tot parcursul procesului de achiziție.

Acesta este momentul potrivit pentru a achiziționa o garsonieră confortabilă într-o zonă convenabilă. Nu ratați ocazia și contactați-ne acum pentru mai multe detalii!



Id intern: P5172

Confort: 1
Tip imobil: Alte tipuri
Număr Băi: 1
Comision cumpărător: 0%

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici