Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul
Anunțul a fost dezactivat!

Hai la tine aCASA!

Tarlungeni, Brasov Acum 4 luni 189.000 EUR
Zona

Central

Număr camere

4

Suprafață utilă (m²)

131

An finalizare construcție
2016
Suprafață teren (m²)
436
Stare proprietate
Bună
Mobilat/Utilat
Complet

Bună ziua și bine ați venit în cartierul Izvor! Această casă excepțională, situată central, vă oferă o experiență de locuit fără egal într-un mediu urban vibrant și prietenos.

Construită cu atenție și grijă de către un dezvoltator pentru el însuși, această proprietate impresionantă se remarcă prin eleganța sa și atenția la detalii. Cu o suprafață utilă de 131 metri pătrați și o curte spațioasă de 430 metri pătrați, această casă este un adevărat refugiu pentru întreaga familie.

Intrând în această locuință, veți fi întâmpinați de un living generos, luminos și primitor, care se deschide către o bucatarie open space, creând un spațiu perfect pentru socializare și relaxare. Cele 3 dormitoare oferă spațiu și intimitate, iar cele două băi moderne sunt amenajate pentru confortul și comoditatea dumneavoastră.

Terasele generoase vă permit să vă bucurați de aerul proaspăt și soarele cald, oferind un spațiu ideal pentru relaxare și petrecerea timpului liber. Garajul, echipat cu o poartă cu telecomandă și acces pentru 2 mașini, vă oferă siguranță și confort pentru vehiculele dumneavoastră.

Această proprietate este vândută complet mobilată și utilată, exact așa cum se vede în fotografii, ceea ce vă permite să vă mutați fără griji și să vă bucurați de confortul și luxul pe care această casă îl oferă.

Cu magazine, farmacii și stații de autobuz în imediata apropiere, veți beneficia de toate facilitățile și serviciile necesare pentru un stil de viață modern și activ.

Nu ratați șansa de a trăi în această casă de excepție în inima cartierului Izvor! Contactați-ne astăzi pentru a programa o vizionare
Id intern: P6627

Număr niveluri imobil: 1
Număr Băi: 2
Comision cumpărător: 0%
Nr. locuri parcare: 4
Curent
Apă

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici