Anunțul a fost dezactivat!

HALA cu Autorizatie ISU Zona CFR

Bacau, Bacau Acum o lună 480.340 EUR
Zona

CFR

Tip tranzacție

Vânzare

Tip

Industrial

Suprafață utilă (m²)
900
Clasă energetică
B

IXIMO Agentie Imobiliara va propune spre vanzare acum la 470 eur/mpc LA CHEIE !!! o proprietate -AUTORIZATA ISU- industriala INDEPENDENTA de tip HALA[optiune de EXTINDERE A ETAJARII INTERIOARE existente pana la CVASIDUBLAREA SUPRAFETEI] MODERNA[ compusa din 3 corpuri de cladire alipite cf. schitei] UNIVERSALA cu 1350 mp teren INTEGRAL platforma betonata, acum functionand ca un spatiu de servicii situata in partea de Vest a Mun.Bacau in zona din vecinatatea PAMBAC .

Avand acces DIRECT din drum asfaltat(deschidere 26 m liniari),TOATE utilitatile, curent de putere industriala cu alimentare din Post Trafo NOU, cu ventiloconvectoare de tavan,platforma betonata si gard din plasa sarma imprejmuitor aceasta hala de productie cu birouri amenajate[supraveghere facila din etaj in spatiul de productie]; multiple grupuri sanitare cu cabine dus, poate avea aproape orice destinatie incepand de la Club, Night Club, Restaurant, Sala de jocuri servicii de depozitare nespecializate ori alte activitati productive nepoluante-proprietatea putand usor valorifica potentialul uman al fortei de munca prin apropierea de oras[ statie AUTOBUZ in vecinatatea locatiei].CERTIFICAT ENERGETIC clasa B.Consum specific 231.88 KWh mp an;Indice de emisii CO2 56.5KWh/mp an;Consum din surse regenerabile 0. Pretul include terenul imprejmuitor cu optiune de cumparare suplimentara IMEDIATA de inca cca. 3300 mp 45 eur mp.

Construita in jurul anului 2007 din panouri de tip ISOPAN pe structura metalica( 470 eur/mpc x 1022 MPc cladiri cu inaltimea utila de depozitare de peste 8m aceasta proprietate industriala-amenajata la standarde de excelenta- - ofera excelente posibilitati de a valorifica atat pozitionarea excelenta cat si accesul rapid catre si dinspre toate zonele Mun.Bacau.Vizionarea se face cu programare telefonica la 0757 220231.

Suprafaţă totală: 1022 m²
Suprafaţă birouri: 900 m²
An finalizare construcție: 2007
Stadiu construcţie: Finalizat
Înălţime spaţiu: 3 m
Număr încăperi: 3
Număr Grupuri Sanitare: 6
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 20+
Tip imobil: Producţie/Servicii

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici