Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul
Anunțul a fost dezactivat!

Hala noua de vanzare, 480mp, zona Closca

Satu Mare, Satu-Mare Acum 2 luni 699.000 EUR
Zona

Closca

Tip tranzacție

Vânzare

Tip

Industrial

Suprafață utilă (m²)
560

Vă prezentăm o hală industrială de excepție, situată în zona Cloșca, cu o suprafață totală de 480 mp și 4 camere adiacente de aproximativ 84 mp fiecare. Această proprietate oferă oportunitatea ideală pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastră într-o locație strategică.

Caracteristici principale:

Suprafața halei: 480 mp
Suprafața camerelor administrative: 4 x 84 mp
Suprafața terenului: 47,7 arii
Front stradal: 80 m (strada asfaltată) și 110 m (strada laterală pietruită)
Utilități racordate: apă, canalizare, gaz, curent
Acces facil: front la 2 străzi pentru o logistică eficientă
Descriere detaliată:

Hala industrială dispune de spații generoase și funcționale, perfect adaptate pentru diverse activități comerciale sau de producție. Cele 4 camere administrative adiacente oferă posibilitatea de a organiza birouri, săli de întâlnire sau alte facilități administrative necesare pentru desfășurarea activității.

Cu o suprafață generoasă a terenului de 47,7 arii și accesul la două străzi, proprietatea asigură o flexibilitate maximă în ceea ce privește gestionarea spațiului și posibilități diverse de extindere a afacerii.

Localizare deosebită:

Zona Cloșca este cunoscută pentru accesul facil la rețeaua de transport și infrastructura dezvoltată, fiind o alegere ideală pentru investitori în căutare de noi oportunități.

Condiții de vânzare:

Proprietatea este disponibilă pentru vânzare la un preț atractiv. Pentru mai multe informații sau pentru a programa o vizionare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon sau adresa de e-mail de mai jos.

Nu ratați șansa de a investi într-o hală industrială cu facilități excelente într-o locație cu potențial de creștere. Oferim oportunitatea perfectă pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastră.
Cod ofertă / ID BLITZ: P98153
Id intern: P98153

Suprafaţă totală: 560 m²
Suprafaţă birouri: 2 m²
Stadiu construcţie: Finalizat
Nr. locuri parcare: 4
Tip imobil: Alte tipuri

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici