Anunțul a fost dezactivat!

Herastrau•ONE Towers•2 camere•59mp•5/11•195000EUR

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum o săptămână 195.000 EUR
Zona

Herastrau

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

53

An finalizare construcție
2020
Etaj
5
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
mai mult de 12
Mobilat/Utilat
Nemobilat
 Nu include TVA

O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita, dar cum ar fi ca si locuinta ta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, arunca o privire in portofoliul PYF REAL ESTATE ( www.pyfrealestate.ro) pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin.

PYF REAL ESTATE va propune, prin agentul zonei Victor S, spre vanzare un apartament, avand destinatie de locuinta, situat in zona Herastrau, mai exact in complexul One Towers. Apartamentul este situat la 5/11, intr-un bloc construit in anul 2020. Apartamentul este alcatuit din 2 camere, un grup sanitar, o bucatarie, un vestibul si un balcon, fiind open space avand o suprafata utila de 53mp ( balcon de 6mp). Apartamentul beneficiaza de finisaje de calitate (gresie, parchet, termopane pvc, lavabil, faianta, usa acces metal). Incalzirea apartamentului se realizeaza prin incalzire in pardoseala. Accesul in bloc se realizeaza pe partea din fata. Apartamentul nu beneficiaza de loc de parcare, dar se poate cumpara separat la pretul de 22.500 Euro TVA in subsolul blocului. Nu aveti masina? Nu exista nici o problema, deoarece zona Herastrau dispune de acces rapid si facil catre polii de business ai Capitalei, avand in apropiere scoli/gradinite, restaurante/pub, parcul Herastrau, zona ultracentrala, hotel, piata, intersectie circulata. Puteti cumpara acest apartament la pretul de: 195.000 Euro TVA. Doriti mai multe informatii sau aceasta oferta nu este ceea ce cautati? Nici o problema! Echipa PYF REAL ESTATE este bucuroasa sa va ajute sa alegeti cea mai buna casa pentru familia dumneavoastra si de aceea va invitam sa ne contactati | ID intern: Pyf003B5751

Put You First nu este doar un motto, este misiunea noastra!

Pyf Real Estate percepe un comision de 50% din contravaloarea unei chirii lunare pentru intermedierea unei tranzactii de inchiriere sau 3% din valoarea de achizitie a unui bun imobil pentru intermedierea unei tranzactii de vanzare-cumparare. La semnarea contractului de inchiriere proprietarii percep, in avans, plata 1 luni de chirie si contravaloarea unei chirii ca si garantie contractuala!

Confort: 1 sporit
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici