Anunțul a fost dezactivat!

Hotel 5600 mp,teren 32600mp

Pitaru, Dambovita Acum 3 săptămâni 3.700.000 EUR
Zona

Central

Tip tranzacție

Vânzare

Tip

Birouri

Suprafață utilă (m²)
5000

Imobiliar Expert Grup va propune spre vanzare sau inchiriere o proprietatea este situata la 50km de Bucuresti, avand acces atat de pe autostrada cat si de pe drumurile nationale, se intinde pe un teren de 32.600 mp si are peste 5.600mp de suprafete construite astfel punand la dispozitia turistilor un hotel cu 42de camere, clasificate de catre Ministerul Turismului la 3 si 4 stele, avand o capacitate maxima de cazare de 110 locuri (cu paturi suplimentare). De asemenea in incinta unitatii regasim 3 sali de conferinte (15pax/40pax/70 pax) perfecte pentru workshopuri si sedinte, o sala de evenimente private si ceremonii (200 pax), un restaurant a la carte de 200 locuri, o zona de Cafe bar in apropierea piscinei interioare si un disco-bar cu o capacitate de 200 locuri, alaturat piscinei exterioare.
Serviciile hotelului mai includ si terapii naturiste, zona de spa (sauna, jacuzzi,saloane de masaj), sala de fitness, piscina interioara cu apa sarata si o piscina exterioara. De asemenea, pasionatii de sporturi se pot bucura de un teren de tenis, un teren de sport multifunctional (fotbal, volei, basket), biliard, tenis de masa, tir cu arcul si alte jocuri sociale.
Proprietatea mai dispune, peste cei 5600mp construiti si de un spatiu de aproximativ 400mp care este nefinisat si poate creste numarul de camere din complex,dar si o anexa de 200mp unde se pot amenaja spatii de cazare pentru personalul unitatii.
Cele 42 de camere ale resortului sunt impartite in 2 corpuri de cazare dupa cum urmeaza:
 HOTEL –ul are 30 de camere din care 6 Junior Suite, 8 Double Superior, 16 Double standard
 CONAC –ul are 12 camere din care 1 VIP apartament, 2 Double Superior, 9 Double standard
Fiecare camera are baie proprie, cu uscator de par si este dotata cu TV LCD, conexiune gratuita la internet wi-fi, telefon si minibar. Loc de joaca special amenajat pentru copii si parcarea proprie transforma sejurul dumneavoastra intr-unul lipsit de orice griji.
Hotelul este imprejmuit de natura printr-un un parc spectaculos, locul ideal pentru promenada.
Restaurantul a la carte poate gazdui pana la 200 pers.
Unul dintre principalele atuuri ale locatiei noastre este reprezentat de catre piscina interioara semi-olimpica cu dimensiuni de 15m x10m ce contine apa sarata,incalzita in permanenta, pentru confortul dumneavoastra. Baile cu apa sarata reprezinta un remediu stravechi ce are multiple beneficii asupra intregului organism.
In completarea unui sejur de relaxare puteti sa beneficiati si de efectele saunei,a unui program de fitness, sedinte de masaj, sau a bailor in jacuzzi cu plante aromatice si medicinale.
Proprietatea vine in intampinarea oaspetilor cu terapii de sanatate prin protocoale specifice fiecarui tip de patologie (Reumatismala, Ortopedica,Neurologica) prin echipamentele de Electroterapie, Ultrasunet, Drenaj limfatic,Magnetodiaflux, sau Kinetoterapie, Hidrokinetoterapie, Masaj Terapeutic.

Suprafaţă totală: 5600 m²
An finalizare construcție: 2000
Stadiu construcţie: Finalizat
Număr Grupuri Sanitare: 60
Posibilitate parcare: Nu
Tip imobil: Casă/Vilă

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici