Anunțul a fost dezactivat!

Inchiriere Apartament 2 Camere Metrou Dristor

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum o săptămână 550 EUR
Zona

Dristor

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

55

An finalizare construcție
1984
Etaj
5
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Renovată
Număr niveluri imobil
10
Mobilat/Utilat
Complet

Global Imob Estate va ofera spre inchiriere un apartament de 2 camere situat in zona Dristor, cu intrarea metroului imediat langa scara. Apartamentul este curat si luminos, beneficiind de un balcon mare si geamuri tripan care ofera o vedere frumoasa spre intersectia Dristorului si Bd. Camil Ressu. Este dotat cu aer conditionat atat in sufragerie, cat si in dormitor, iar utilitatile includ masina de spalat, fier si masa de calcat, aspirator, aragaz, cuptor, hota si cuptor cu microunde.

Apartamentul se afla la etajul 5 din 10, intr-o scara foarte curata, cu vecini linistiti. In zona este disponibila parcare oferita de Primaria Sectorului 3, abonamentul fiind pe numarul masinii parcate. Pentru familiile cu copii, Gradinita 239 este situata in spatele blocului, iar Scoala Gimnaziala 80 se afla la doar 5 minute distanta pe jos.

In apropiere, aveti acces la diverse facilitati comerciale si de recreere, cum ar fi Dristor Kebab, McDonald's, Mega Image, Lidl, Bebe Tei si multiple sucursale bancare. Acest apartament ofera un mediu confortabil si convenabil, ideal pentru cei care doresc sa locuiasca intr-o zona dinamica si bine conectata a orasului.

Va asteptam la o vizionare!

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1
Comision cumpărător: 50%
Posibilitate parcare: Da

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici