Anunțul a fost dezactivat!

Inchiriere apartament 2 camere, Mihai Bravu-Dristor

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum o lună 550 EUR
Zona

Mihai Bravu

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

60

An finalizare construcție
2000
Etaj
3
Compartimentare
Decomandat

Va propunem spre inchiriere un apartament de 2 camere / 60 mp, decomandat, spatios, modern mobilat, cu spatii de depozitare, dotari complete si ambient placut, situat in blocul din Mihai Bravu avand shaormeria Dristor la parter. Apartamentul este situat la etajul 3 intr-un imobil de 10 nivele /2000, dispunand de camere mari si luminoase si de un balcon larg si spatios prevazut cu doua intrari, avand o panorama vasta si deschisa.
Avantajul acestui apartament este pozitionarea in blocul de langa intersectie, vis-à-vis de McDonalds’ Dristor, avand la dispozitie multe mijloace de transport cum ar fi autobuze, tramvaie, precum si accesul la metrou in trei minute.
Un alt avantaj al acestui apartament o constitue spațiul larg si deschis, fiind compartimentat inteligent, creand un loc ideal atat pentru persoane celibatare, cat si pentru familii tinere, ce isi doresc o locuinta spatioasa si luminoasa.
Conceptul de modern, frumos si curat, se regaseste si in aspectul interior al blocului, acesta dispunand de multe imbunatatiri cum ar fi placarea cu gresie si faianta de tip modern, usi si balustrade din fier forjat, plante verzi ornamentale, precum si securitate asigurata prin paza si camere de luat vederi.
Este disponibil imediat iar pretul de inchiriere este de 550 euro/luna.
Pentru a va convinge personal si pentru o mai buna edificare, va stam la dispozitie pentru vizionare.
Contact 0742128821

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici