Anunțul a fost dezactivat!

Inchiriere apartament 3 camere, terasa, garaj, mobilat lux Brândușelor

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum o lună 600 EUR
Zona

Vitan Mall

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

140

An finalizare construcție
2007
Etaj
parter
Compartimentare
Decomandat
Mobilat/Utilat
Complet
 Preț negociabil

Direct de la proprietar, exclus agenție:
Familie serioasă, oferim spre închiriere apartament cu 3 camere, situat pe strada Brândușelor, într-o zonă extrem de liniștită.
Blocul are un regim de înălțime de P+4, cu scară unică și 3 apartamente pe nivel, fiind construit în anul 2007 și având doar case în vecinătate.
Suprafața apartamentului este de 140 mp, cu o terasă exterioară extrem de generoasă, de 40 mp, plină de verdeață, amenajată cu pavaje de exterior și cu gard viu din tuia și iederă. Fiind adevărata atracție a apartamentului, terasa oferă posibilitate petrecerii unui timp agreabil în aer liber, fiind împărțită în două zone: una deschisă, pentru relaxare și barbeque, și alta tip lojă, pentru zona de luat masa. Terasa este dotată cu grătar tip „American barbeque” și mobilier din rattan, cu umbrela de soare și fotolii specifice. Sub terasă se află garajul din cărămidă, care va fi pus gratuit la dispoziție chiriașului, odată cu închirierea apartamentului.
Apartamentul este situat la parterul imobilului, are centrală termică nouă, este zugrăvit și complet igienizat recent, fiind total mobilat, după cum urmează:
-livingul este amenajat cu corpuri pentru depozitare, canapea de 3 locuri extensibilă și fotolii din piele naturală albă, realizate de Rovere Mobili, TV led Samsung cu diagonală generoasă, masă de cafea extensibilă tip carte, are storuri romane albe și rulouri exterioare la toate ferestrele, permițând și accesul pe terasă; de asemenea, cuprinde și bucătăria de tip american, complet mobilată și utilată cu aparatură electrocasnică și obiecte sanitare Franke;
-dormitorul matrimonial permite și el accesul pe terasa, are pat dublu Mobexpert, cu bordură din piele naturală, saltea nouă superortopedică Domus Flex, cu dimensiunea de 180x200, dressing, noptiere, rulouri exterioare albe și storuri romane de culoare wenge;
-dormitorul din mijloc conține dulapuri tip dressing produse de Casa Roma, canapea Mobexpert din piele si catifea cu 3 locuri, extensibilă și o comodă pentru depozitare; de asemenea, are rulouri exterioare și storuri romane orange:
-baia mare este dotată cu cadă mare tip jacuzzi, iar baia mică beneficiază de cabină de duș și mașina de spălat rufe.
Într-un oraș aglomerat și poluat, apartamentul reprezintă o oază de liniște, fiind un spațiu discret și retras, care oferă intimitate și relaxare.
Stația de Metrou „Mihai Bravu” este situată la 5 minute distanță, iar cea de la „Timpuri Noi”, la 10 minute de mers. Stații STB autobuz și tramvai sunt la 2 minute de mers. Mega Image, Lidl și Profi sunt situate in imediata apropiere.
Apartamentul poate fi vizionat în timpul săptămânii, de luni până vineri, începând cu ora 19.00 sau sâmbăta dimineață. Telefon 0799.500.585

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici