Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul
Anunțul a fost dezactivat!

Anunțuri similare

Închiriere casa 4 camere, teren 400 mp - zona Tractorul, Br

Brasov, Brasov Acum 7 luni 1.100 EUR
Zona

Tractorul

Număr camere

4

Suprafață utilă (m²)

135

An finalizare construcție
2010
Suprafață teren (m²)
400
Stare proprietate
Bună
Mobilat/Utilat
Complet

Compania Keller Williams Brașov, prin consultantul imobiliar Comănelea Sergiu, vă prezintă o casă de închiriat pe strada Ioan Socec, în cartierul Tractorul din Brașov.

Casa are o suprafață utilă de 135 mp și dispune de un regim de înălțime P+M. La parter, veți găsi un living spațios, un hol, o bucătărie cu loc pentru luat masa și un grup sanitar. O scară interioară vă conduce către mansardă, unde sunt dispuse 3 dormitoare și 2 grupuri sanitare. De asemenea, din holul principal puteți accesa o terasă spațioasă cu o vedere impresionantă către muntele Tâmpa.

Această proprietate este complet mobilată și utilată, așa cum puteți observa în imaginile atașate. Cu un teren aferent de 400 mp, acest loc oferă acces auto și spațiu pentru a vă bucura de grătare sau activități în aer liber.

Proprietatea este disponibilă pentru închiriere pe termen lung, excludând activitățile de regim hotelier, oferindu-vă astfel un cămin stabil și primitor. Proprietarul solicită o lună de chirie ca și garanție pentru a vă asigura o experiență lipsită de griji.

Și cel mai important, comisionul pentru intermediere este de 0%!

Pentru orice întrebări sau pentru a programa o vizionare, nu ezitați să ne contactați. Echipa noastră este aici pentru a vă furniza informațiile necesare și pentru a vă ajuta pe tot parcursul procesului de închiriere. Vă invităm să descoperiți acest apartament și să vă imaginați viața confortabilă pe care o puteți trăi aici.

Id intern: P6005

Număr niveluri imobil: 1
Număr Băi: 1
Comision cumpărător: 0%
Curent
Apă
Canalizare
Gaz
Climă

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici