Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea
Anunțul a fost dezactivat!

Închiriere Spațiu Ultracentral │ Parter- 197 mp │ 14 ?

Iasi, Iasi Acum 2 luni 2.758 EUR
Zona

Centru Civic

Tip tranzacție

Închiriere

Tip

Spaţii comerciale

Suprafață utilă (m²)
197

Vă propunem spre închiriere un spațiu comercial ultracentral cu o suprafață de 197 mp situat pe planul 2 al Bulevardului Ștefan cel Mare, chiar în spatele restaurantului Mamma Mia.

Clădirea, situată în zona monumentelor istorice, impresionează prin arhitectura sa deosebită, oferind un impact puternic și captivant pentru trecătorii din zonă.

Datorită locației excepționale, a încăperilor înalte cu suprafețe vitrate și a posibilităților de amenajare, spațiul se potrivește perfect pentru diverse domenii de activitate, în special: centru medical, showroom, spațiu comercial multifuncțional, centru educațional, sediu de firmă, centru de evenimente, etc.

Spațiul se află pe parterul unei clădiri istorice cu destinație comercială, este compartimentat în 6 birouri generoase, cu acces separat din hol, 2 băi duble cu geam și un hol generos alături de o zonă de recepție, însumând o suprafață totală de 197 mp.

În prezent, spațiul necesită renovare și poate fi preluat în stadiul actual. Prețul afișat în anunț include renovarea în proporție de 80% a spațiului (termopane, zugrăveală completă a pereților, renovarea băilor), oferind flexibilitate chiriașului pentru amenajarea pardoselii în funcție de nevoi (parchet, gresie, parchet laminat, mochetă, linoleum, etc).

Accesul în spațiu se face separat, accesul către mezanin efectuându-se pe altă cale de acces.

În ceea ce privește locurile de parcare, există posibilitatea licitării pentru 6 locuri de parcare amplasate în jurul spațiului. Prețul estimativ al unui loc de parcare poate varia între 150 și 300 lei/lună, în funcție de cererile celorlalți vecini interesați.

Perioada estimată pentru renovări este între 2-3 luni de la începerea lucrărilor.

În funcție de domeniul de activitate și de perioada de închiriere, se pot discuta condițiile financiare (avans, garanție). Comisionul pentru chiriaș este 0%.

Pentru mai multe detalii sau pentru vizionări, apelați-ne cu încredere.


Id intern: P5802

Suprafaţă totală: 215 m²
Stadiu construcţie: Finalizat
Comision cumpărător: 0%
Nr. locuri parcare: 5-10
Tip imobil: Alte tipuri

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici