Anunțul a fost dezactivat!

Anunțuri similare

Inchiriez apartament 3 camere, 44 mp suprafata utila, Sibiu Gusterita

Sibiu, Sibiu Acum 2 săptămâni 320 EUR
Zona

Gusterita

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

44

An finalizare construcție
2010
Etaj
2
Compartimentare
Semidecomandat

Inchiriez un apartament cu 3 camere, de 44 mp suprafata utila in Sibiu, zona cartier Gusterita, construit in anul 2010, situat la et.2 din cele 4 etaje construite. Blocul este construit din caramida cu izolatie termica exterioara de 10 mm.

Apartamentul este structurat astfel:
-Bucatarie+camera de zi;
-Hol intermediar;
-Baie
-Camera de zi are balcon;
-2 Dormitoare fiecare cu balcon propriu;

Finisajele interioare sunt urmatoarele:
-usa intrare metal;
-usi interioare celulare;
-tamplarie ferestre: pvc;
-podele: parchet si gresie.

Apartamentul este la a doua inchiriere (exista momentan chiriasi acolo si se poate elibera pe 5 iulie sau maxim 14-15 iulie). Se inchiriaza mobilat si doar partial mobilat dormitorul mic. Este utilat cu aragaz cu cuptor, hota, masina de spalat rufe, frigider cu congelator, TV, DVD. Incalzirea se realizeaza prin intermediul centralei termice proprii si prin calorifere. Nu se accepta animalele de companie si fumatul in apartament (de preferat o familie de nefumatori).
De asemenea apartamentul are acces la serviciile de internet si cablu Tv( wireless router instalat), interfon si exista containere moderne de colectare a gunoiului prevazute cu cartela electronica. Magazin alimentar micut la parterul unei scari, statie de autobuz la 10 minute distanta, dar ideal pentru oameni care au si masina deoarece este si loc de parcare disponibil in fata scarii pentru acest apartament.
Apartamentul se inchiriaza doar pe un an de zile cu contract la pretul de 320 euro lunar+cheltuielile cu utilitati, iar inainte este necesar un depozit de 1200 lei si o luna de chirie bineinteles. Totusi plata lunara se va face in lei si nu in euro, deci nu o sa fluctueze pretul ei. Apartamentul se inchiriraza direct cu proprietarul si nu dorim nici o colaborare cu agentiile imobiliare. Dorim doar oameni seriosi si muncitori, care sa mentina si curatenia interioara si pe balcoane. Suntem deschisi la orice imbunatatire acolo interioara(mobilier in limita posibilitatilor) si colaborare frumoasa. Vizionare posibila a apartamentului aproape la orice ora cu programare telefonica. Va multumim si va asteptam cat mai urgent.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici