Anunțul a fost dezactivat!

Inchiriez apt. LUX 3 cam. 13 Septembrie-Uranus,Str. Sabinelor,bl. 2016

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum o săptămână 750 EUR
Zona

13 Septembrie

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

75

An finalizare construcție
2016
Etaj
5
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Renovată
Clasă energetică
A
Număr niveluri imobil
6
Mobilat/Utilat
Complet

Inchiriez apartament LUX 3 camere zona 13 Septembrie-Uranus,Str. Sabinelor,la 10 minute Palatul Parlamentului, bloc 2016,decomandat,suprafata aprox. 75 m2,etaj 5/6,complet mobilat si utilat NOU, LUX si MODERN (g+f+p+t+um).
Dotari:
Balcon generos (7.5 metri) deschis orientat spre Palatul Parlamentului, cu o canapea, masa si scaune, corpuri pentru depozitare si storuri cu folie împotriva apei, zăpezii;2 bai (1 baie cu cada si ventilatie electrica + 1 baie de serviciu); centrala proprie (pe gaz) Immergas cu termostat wireless,aer conditionat,canapea extensibila+fotoliu balansoar, masa de lemn masiv, banca de lemn, scaune, comoda TV, televizor smart LG, soundbar, biblioteca in living;pat matrimonial (160 cm) cu spatiu de depozitare, noptiere, comoda TV si televizor smart in dormitor 1; pat tip divan, cu spatii de depozitare, extensibil cu doua saltele, sifoniere, biblioteca in dormitorul 2,spatii depozitare,plita pe gaz+cuptor electric+masina de spalat vase+hota incorporate, cuptor cu microunde,toaster, aparat de cafea Nesspreso, blender, vase din inox, tigăi Tefal, farfurii, tacamuri, pahare,masina de spalat rufe,combina frigorifica,aspirator,fier de calcat, masa de calcat,becuri tip LED si electrocasnice categoria A+-A+++,lenjerii de pat, perne, prosoape.
Holul principal din care se face accesul in dormitoare, baie, bucatarie si living, cu un sifonier in lungime de 5 metri si 2.7 metri inaltime, adancime 80 de cm iar cel secundar cu usa metalica cu doua yale, corp de depozitare pentru incaltaminte, bancă de şezut si dulap pentru haine, oglinda.
Bloc finalizat în 2016, eficienta energetica A, cu 1 lift, curte proprie, acces pietonal in bloc atât din str. Sabinelor cât şi de pe str. Gheorgheni, situat intr-un cartier fara trafic intens, cu vedere neobstructionata de alte blocuri.

Confort: Lux
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 2

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici