Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul
Anunțul a fost dezactivat!

Închiriez casă zona verde lângă mănăstirea Zamfira

Zamfira, Prahova Acum o lună 2.899 LEI
Zona

Central

Număr camere

4

Suprafață utilă (m²)

180

An finalizare construcție
2012
Suprafață teren (m²)
1300

Intr-o zona linistita si plina de verdeata, langa Manastirea Zamfira, se inalta o casa frumoasa si primitoare cu o suprafata utila de 150 mp si o gradina impunatoare de 2000 mp. Casa este perfecta pentru cei care isi doresc sa locuiasca intr-un mediu natural, cu mult spatiu si intimitate.

In interior, casa dispune de toate facilitatile necesare pentru un trai confortabil si modern. Centrala termica in adiția celor de teracota asigura incalzirea optima in timpul iernii, iar acoperisul nou garanteaza protectia impotriva intemperiilor. Cele doua bai, interioara si exterioara, sunt amenajate cu bun gust si dotate cu toate utilitatile necesare.

In afara casei, gradina bine intretinuta este un adevarat paradis verde, cu o varietate de plante si flori care ofera un cadru perfect pentru relaxare si recreere. In plus, garajul ofera spatiu suficient pentru parcare si depozitare.

Pe langa acestea, casa este completata de cateva anexe care pot fi folosite in diferite moduri, in functie de nevoile locatarilor. Toate acestea creeaza un mediu placut si primitor, care te face sa te simti acasa si sa te bucuri de fiecare moment petrecut aici.

De asemenea, in funcție de cerințele viitorului chiriaș se pot realiza modificări pentru a aduce imobilul în starea dorită de el.

Casa este disponibilă și pentru vânzare/schimb.

IMPORTANT:Închirierea se face de către proprietar , nu prin agentie Imobiliara deci nu se va achita nici un comision
La momentul închirieri se percepe 1 luna de chirie(2899 RON) + 1 luna garantie (2899 RON)

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici