Anunțul a fost dezactivat!

Inchiriez in Delta - Casa de Vacanta - Sarinasuf

Sarinasuf, Tulcea Acum o lună 500 LEI
Zona

Sud

Tip

Cazare

CASA DE VACANŢĂ – SARINASUF
Casa de Vacanţă se afla in aria strict protejata rezervatia naturala Delta Dunarii,localitatea Sarinasuf - jud. Tulcea . Satul este situat pe malul lacului Razelm la intersecţia canalului Lipoveni cu canalul Dunăvăţ. Localitatea Sarinasuf este prima poarta de intrare in Delta Dunării din partea de S-E a Deltei.Din oraşul Tulcea pe ruta Agighiol-Iazurile –Colina –Sarinasuf , sunt 35 de km ,aproximativ o jumatate de ora.
Casa de vacantă funcţionează sub forma de *inchiriere la cheie* pentru pachete de minim 2 nopti. Aceasta are o capacitate de cazare de 8 persoane , in doua camere individuale cu pat matrimonial şi o baie , plus un apartament format din doua camere şi o baie. Casa beneficiază de tot confortul şi facilitaţile unei pensiuni. Bucătăria multifuncţională are toate dotările iar sala de mese este un cadru pitoresc unde *masa şi spriţul* vor fi savurate in tihnă. Curtea (de peste 1000mp) este locul unde pajiştea vă oferă cadrul ideal pentru activitaţi în aer liber: zonă de grătar , loc de joacă si relaxare, gradină şi flori.Parcarea din curtea casei vă asigură siguranţa autoturismului dumneavoastră.
Ideala si pentru inchirieri pe termen lung pentru cei ce se reloca si lucreaza de acasa.
Din Sarinasuf/Murghiol sau Dunavat puteţi pleca direct cu barca in Delta Dunării catre o multitudine de locuri de pescuit sau trasee turistice .



Parcurgînd un traseu de 5 km (cu maşina , bicicleta sau pe jos) veţi descoperi vestitele canale de la Iazurile, unde împătimiţii pescari de ştiucă vor redescoperi drilul ameţitor al acestui peşte . Tot aici se poate pescui şi la undiţă tot felul de tipuri de peşte:ciortan , caras , roşioară , babuşcă , biban, etc. Alte locuri de pescuit în apropierea satului sunt : la 2-3 km este canalul Lipoveni , de asemenea malurile lacului Razelm sau o incursiune pînă pe Insula Popina (30 min. cu barca) vă va delecta cu posibilitatea de a pescuii la: şalău ,crap sau somn.
Pentru pasionatii de drumeţii care pleacă dimineaţa şi vin seara , există traseul Mănastirilor din nordul Dobrogei : Celic , Cocos, Saon + Bazilica de la Niculitel . La intoarcere se poate face o degustare de vinuri la crama La Sapata-Somova. Pentru amatorii de plaja/mare dar si de drumetie pe lacul Razelm o zi de limbare si plaja la Gura Portitei va poate da o satisfactie deplina.
De asemenea ruinele cetăţilor greco-romane :Halmyris -Murghiol, Salsovia-Mahmudia , Enisala si Arganum , dar si moscheea de la Babadag (cea mai veche din ţară) , pot fi obiective foarte interesante de vizitat. Şi oraşul Tulcea poate fi un itinerar de o zi :o vizită la noul muzeu al Deltei Dunării , la muzeul de arheologie dar si o plimbare pe faleza Ivan Patzaichin aşezată de-a lungul Dunării , la intoarcere se poate face o escala placuta la centrul de echitatie Real Racing.
Va asteptăm cu drag să veniţi pentru a petrece cîteva zile minunate la noi in Casa de Vacanţă –Sarinasuf.

Stefan
Tel: 0730 950 975

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici