Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea
Anunțul a fost dezactivat!

Interpretarea astrogramei tale/ tarot, previziuni anuale

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum 2 luni 300 LEI
Tip

Alte servicii

Doresti sa aflii mai multe lucruri despre cine esti si cum te manifesti in jur?
Vrei sa vezi de ce atragi in mod repetat anumite lucruri si evenimente in viata ta?
Sau pur si simplu vrei sa te cunosti mai bine si sa descoperi ce-ti poate aduce viitorul?

Te pot ajuta prin interpretarea astrogramei tale punand accent pe anumite domenii de viata in functie de ce nelamuriri ai: lucruri generale despre tine, probleme in dragoste/parteneriate, intrebari despre examene, cariera, sanatate, familie, etc. Ca instrumente de utilizare vom folosi harta ta natala, divinatia in cartile de tarot Rider White ( cel mai eficient si apreciat tarot ), oracolele magice cu ingeri si arhangheli pentru a-ti descoperi ingerul/arhanghelul tau protector la care e bine sa te raportezi pentru atragerea abundentei pe toate planurile.

Este nevoie sa-mi furnizezi data nasterii, ora si locul nasterii. Si cateva cuvinte despre ce te preocupa si la ce vrei sa obtii raspunsuri.

Vei primi interpretarea in format scris PDF ca sa o poti avea si reciti ori de cate ori ai nevoie de ea. Daca locuiesti in Bucuresti, te poti programa la cabinet pentru o consultatie.
Ma poti gasi la numarul de telefon 0799232756

Cu drag,
Andra

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare

Cautari Frecvente:

Unghii cu gel
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici