Anunțul a fost dezactivat!

Investiție imobiliară, vilă plus 5 apartamente și 450...

Oradea, Bihor Acum un an 975.000 EUR
Zona

Dealuri Oradea

Număr camere

mai mult de 5

Suprafață utilă (m²)

750

An finalizare construcție
2001
Suprafață teren (m²)
4500
Stare proprietate
Bună
Mobilat/Utilat
Complet

Avem plăcerea să vă propunem spre vânzare o proprietate deosebită pe strada Făcliei, în apropiere de cel mai mare Aquapark din Vestul țării,Nympheea, într-o zonă rezidențială râvnită de către cei care iubesc natura și doresc să se deconecteze atunci când ajung acasă de la agitația urbană. Discutăm despre un teren de 4500 mp cu un gazon desprins din reviste, o livadă cu pomi fructiferi și o construcție de 750 mp utili care pot fi exploatați așa cum sunt dispuși în prezent sau puteți dezvolta un business nou, spațiul generos oferindu-vă o multitudine de posibilități.
Această proprietate poate reprezenta atât un cămin pentru dvs., cât și o afacere în domeniul hotelier și nu numai, fiind împarțită în două unități locative complet separate. Partea stângă a clădirii este compartimentată în 5 apartamente moderne perfecte pentru închiriere pe termen scurt sau lung, amenajarea lor fiind atent coordonată de către un designer de interior. Cu suprafețe între 25 și 100 mp, acestea sunt complet mobilate modern și utilate cu TV, AC, mașină spalat vase, plită, frigider, cuptor electric, espressor.
În cazul în care cochetați cu idea unei afaceri în industria ospitalieră, proprietarii acestei locații vă vor împărtăși cunostințele și infrastructura acestui business pe care l-au făcut cu multă atenție și dedicare, fiind premiati în 2022 cu nota 10 de către Booking.com, clienții care au trecut pragul acestei locații de nota 10 au fost impresionați de priveliște, de designul apartamentelor și de atenția la detalii. La demisol există 100 mp care momentan sunt la roșu, unde aveți posibilitatea să amenajați fie un mic restaurant pentru oaspeții cazati, un spa, o sală de cursuri specializate, invitații având posibilitatea să se cazeze în aceeași unitate sau o sală de joacă pentru copii. La parterul proprietății există și o spălătorie/uscătorie în stil American.
Partea dreaptă a clădrii este separată, iar la parter regăsim un living și dining spațios de 60 mp, bucătărie complet mobilată și utilată împreună cu o cămară, o baie și spațiu de depozitare. La etaj descoperim zona de odihnă compusă din 3 dormitoare, cel matrimonial având baie proprie cu duș, cadă și o priveliște superbă care vă va însenina diminețile. Mai departe avem o baie secundară, 2 dressinguri, o spălătorie și o terasă. La mansardă există o cameră de 30 mp care poate fi finisată ca spațiu de joacă pentru copii sau un mic cinema.
Încălzirea în această parte a casei se face prin pardosele, totul fiind modernizat în anul 2021, proprietarii alegând un design în linii simple, dar elegante, culori calde și neutre și materiale de înaltă calitate, ușile și mobilierul din interior fiind realizate din lemn masiv. În curtea din spate mai există o anexă cu dormitor, baie și dressing. La demisolul casei regăsim un garaj de 50 mp cu poarta automatizată.
Dacă această proprietate v-a captat atenția și vedeți o oportunitate de investiție și dezvoltare, aștept să mă contactați pentru a programa o vizionare.

Număr niveluri imobil: 1
Număr Băi: mai mult de 3
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 5-10
Curent
Apă
Canalizare
Gaz
Sistem irigaţie
Încălzire
Climă
Demisol

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici