Anunțul a fost dezactivat!

Joc de domino 28 piese din lemn

Cluj-Napoca, Cluj Acum 10 luni 15 LEI Livrare cu verificare
Tip

Jocuri societate - Timp liber

Nu am cutia la jocul de domino. Dimensiunea piesei este de 2.4 cm lungime.
Domino este un joc de societate in care jucatorii combina piese. Acestea, in numar de 28, au forma dreptughiulara, si sunt inscriptioante cu un numar de puncte (de la nici unul la sase).
Piesele sunt confectionate din lemn rezistent ideal pentru a utiliza multiple
Jocul clasic de domino contine 28 de piese dreptunghiulare, impartite fiecare in doua patrate cu 0, 1, 2, 3, 4, 5 sau 6 puncte, fiind reprezentate toate combinatiile posibile ale acestor numere.Valoarea unei piese este suma punctelor de pe cele doua. jumatati.
O piesa care are acelasi numere de puncte reprezentate pe cele doua jumatati se numeste dublet.
Se extrage o piesa la intamplare si se aseaza pe suprafata de joc, aceasta fiind piesa de start. Apoi fiecarui jucator se impart cate 5 piese. Dupa ce se stabileste ordinea de joc fiecare jucator, pe rand, poate pune sau piesa joc la unul din capetele libere. Pentru a putea pune o piesa jos la un capat liber trebuie ca cifra existenta in acel capat sa se gaseasca si pe piesa de domino pe care jucatorul doreste sa o puna jos.
Piesele se vor lipi prin intermediul celor doua cifre comune.
Daca un jucator nu are nici o piesa pe care sa o poata puna jos atunci este obligat sa traga o piesa din piese ce nu au fost impartite la startul jocului.
In cazul in care nu mai sunt piese de tras jucatorul nu va efectua nici o mutare si jocul va continua.Castiga cel care reuseste sa scape primul de toate piesele de domino.

Articole sportive - Timp liber din:

Judetul Cluj Cluj-Napoca Dej Luna De Jos
Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici