Anunțul a fost dezactivat!

Joc gasiti jumatatea potrivita Memory Gemischtes Doppel

Cluj-Napoca, Cluj Acum un an 60 LEI Livrare cu verificare
Tip

Jocuri - Jucării

Gemischtes Doppel este un joc neobișnuit de tip German Memory , în care cărțile dintr-o pereche pot arăta foarte diferit: cărțile care se potrivesc sunt conectate prin spoonerisms. Fiecare cartonaș dintr-o pereche arată un cuvânt care este o anagramă care sună similar cu cuvântul celeilalte carduri, fiecare însoțit de propria sa ilustrație.

Iată un exemplu de două cărți care formează o pereche: Gartenkunst - Kartengunst. O versiune în limba engleză a jocului te-ar putea face să cauți o salată proastă care să se potrivească cu balada tristă pe care tocmai ai găsit-o.

Formatul provine din „cea mai scurtă coloană din lume” (două cuvinte... plus două imagini) din săptămânalul Süddeutsche Zeitung Magazin . Juxtapunerea conceptelor incongruente, expresiile ciudate, dar perfect de înțeles pentru concepte familiare, care deseori rezultă pe cel puțin o parte a anagramei și ilustrațiile de fotografie de stoc sunt toate jucate pentru umor absurd.

Acest tip de memorie bazată pe jocul cu cuvintele este mai dificilă decât cea obișnuită. Imaginile amuzante care afișează aceste cuvinte contribuie la distracție.
Jocul arata foarte bine.

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare

Cautari Frecvente:

Masinuta electrica Carucior
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici