Anunțul a fost dezactivat!

Locuinta de 5 stele. Feleacu, Cluj

Feleacu, Cluj Acum 5 luni 669.000 EUR
Zona

Sud-Est

Număr camere

mai mult de 5

Suprafață utilă (m²)

300

An finalizare construcție
2012
Suprafață teren (m²)
500
Stare proprietate
Bună
Mobilat/Utilat
Complet
 Preț negociabil

Daca sunteti in cautarea unei locuinte care iese din tipare si este exclusivista atat prin locatie, cat si prin facilitati, atunci ar trebui sa cititi cu atentie acest anunt. Locuinta de vis pe care o propun spre vizionare se afla in Feleac, intr-o zona superba, pe o strada privata, unde se gasesc doar cateva case, oferind astfel liniste si intimitate sporita. Copiii pot sa se joace in aer liber (biciclete, jocul cu mingea, etc.), deoarece strada este lipsita de trafic si se afla la doar 5 km de oras.

Este vorba despre un duplex, cu intrare separata si curte proprie, dar cu o amenajare care va va incanta inca de la prima vedere. Curtea are aproximativ 500 mp, inconjurata de pomi ornamentali inalti, iar gazonul de cea mai buna calitate va permite sa simtiti placerea mersului descult, oferind un loc de joaca special amenajat pentru copii, cu trambulina, tobogan si casa de lemn, aducand beneficii familiei prin asigurarea unui spatiu generos pentru joaca.

Pentru adulti, exista un spatiu generos in curte unde isi pot invita prietenii la un gratar sau la o pita facuta in casa, datorita unui foisor spatios, frumos amenajat, cu mobilier din lemn de calitate si solid - o masa pentru 12 persoane, frigider pentru bauturi si un cuptor unde domnii pot sa isi arate priceperea in bucatarie. Gazonul beneficiaza de un sistem de irigare, mentinandu-l mereu frumos si atragator din punct de vedere vizual, iar existenta unei casute din lemn pentru depozitarea uneltelor completeaza facilitatile.

Casa este evaluata cu 5 stele, fiind considerata cea mai frumoasa si exclusivista, oferind o experienta minunata si confortul dorit. Dispune si de un garaj inchis, actionat cu telecomanda, si doua locuri de parcare. Suprafata utila a casei este de peste 300 mp, dispusa pe 4 nivele,4 balcoane si urmatoarea compartimentare:
Demisol:-Sauna
-Crama
-Sala de sport
-Baie
-Camera tehnica
-Camara
-Acces in curte
Parter:-living cu balcon
-bucatarie separata cu usa de sticla
-Garaj cu usa sectionala,lipit de living
Etaj: -2 dormitoare cu balcoane(dormitoarele sunt amenajate si mobilate pentru fetite,mobilierul fiind facut la comada de disigner specializat)
-baie generoasa cu cada si dus
Mansarda:-Dormitor matrimonial cu 2 dressinguri mari (in stanga si dreapta dormitorului)avand suficient spatiu pentru cuplu,ca toata garderoba familiei sa fie
aranjata corespunzator
-Baie
Incalzirea este prin pardoseala la parter si etaj si calorifere la demisol si mansarda.
Centrala termica este suficient de puternica,pentru a face caldura in toata casa si sa se poata folosii apa calda simultant pe toate cele 3 nivele
Casa dispune si de curent trifazic si de sistem de supraveghere video.
Sauna este suficient de mare pentru 6-8 persoane si crama are un sistem de iluminare propriu,prevazut cu telecomanda,care schimba culaorea luminii,in fc de
preferinta dvoastra

BONUS!!!-aproximativ 300 sticle de vin raman in crama,pentru a inaugura casa, impreuna cu prietenii.

Număr niveluri imobil: 4
Număr Băi: 3
Comision cumpărător: 0%
Nr. locuri parcare: 2
Sistem irigaţie
Climă
Încălzire
Gaz
Canalizare
Apă
Curent

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici