Responsabilitati- ospatar
Preluarea comenzilor si asigurarea unui serviciu prompt si de calitate;
Oferirea de recomandari clientilor in ceea ce ︁︀︂︃︃︉︆︆︄priveste meniul si bauturile;
Oferirea unei experiente placute clientilor;
Mentinerea curateniei si a igienei in zona de lucru.
Responsabilitati- Lucrator in bucatarie
Pregatirea ingredientelor, asamblarea si coacerea pizzei, precum si de prepararea altor mancaruri din meniu.
Respectarea regulilor de siguranta alimentara;
Aprovizionarea si curatenia locului de munca.
Beneficii:
Venit NET de la 3300 lei* (*Venitul net lunar include salariul net, tichetele de masa si bonusul de performanta, din a 3-a luna de colaborare, conform criteriilor de acordare);
Program de lucru variat si flexibil, in ture: 12h, 8h, 6h, 4h, weekend;
Majorari salariale in raport cu timpul petrecut in companie: 1 an, 2 ani, 5 ani;
Program intern de recomandari viitori angajati, cu recompensa financiara;
Prime cu ocazia sarbatorilor de Paste si Craciun;
Decont transport la tura de inchidere a restaurantului;
Contract de munca pe perioada nedeterminata;
Numar zile concediu de odihna: 21;
Bonus vechime 1 an in companie - 50% din salariu net;
Program clar de instruire si dezvoltare;
Experienta anterioara nu este necesara.
Daca esti o persoana entuziasta, dornica sa invete si sa se dezvolte intr-un mediu de lucru dinamic, te incurajam sa aplici!
https://www.pizzahut.ro/ro/cariere