Anunțul a fost dezactivat!

M Raul Doamnei - Ap.3 cam, mobilat/utilat, AC, loc parcare

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum 2 săptămâni 450 EUR
Zona

Drumul Taberei

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

65

An finalizare construcție
1975
Etaj
10
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună

De inchiriat apartament cu 3 camere, decomandat, mobilat si utilat complet (inclusiv Aer Conditionat de 12.000 btu) + 1 loc de parcare care este vizibil atat din sufragerie cat si de la balcon. De asemenea, exista disponibilitate pentru reamenajarea dormitorul mic, in caz de nevoie.

Apartamentul este situat la etajul 10 al unui bloc cu 11 nivele (etajul 11 este etaj tehnic), blocul este dotat cu lift si supraveghere video. Este disponibil imediat si se poate inchiria pentru o perioada lunga de timp, iar minimul acceptat este 1 an.

Apartamentul are multiple imbunatatiri, atat instalatia sanitara cat si cea electrica a fost schimbata de catre proprietar. Fiecare camera are distributie electrica separata cu siguranta proprie, iar electrocasnicele si bucataria sunt pe sigurante separate. Toate tevile pentru incalzire sunt pe cupru si exista calorifer inclusiv in balcon. La geamurile de la balcon (respectiv cele 2 dormitoare care au vederea in balcon) avem si rulouri exterioare de aluminiu.

Blocul are o pozitie foarte buna, chiar in fata acestuia avem statia de METROU Raul Doamnei, in spatele lui avem locul de parcare si Sectia de Politie 25, la 1 minut de mers pe jos avem Scoala Gimnaziala nr.279, la 3 minute avem Gradinita pentru copii nr.230, la 5 minute avem Liceul Teoretic Eugen Lovinescu, iar la 10 minute de mers pe jos avem Parcul Drumul Taberei. In proximitate regasim numeroase centre comerciale: Mega Image, minimarket-uri, sali de fitness, banci, case de pariuri sportive, farmacii, centre medicale, etc.

Pret inchiriere: 450 euro. Se percepe o luna chirie + o luna garantie.

Pentru mai multe detalii si vizionari va stau la dispozitie la numarul de telefon 0736564292

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici