Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul
Anunțul a fost dezactivat!

Mamaia Nord 2 camere, Termen lung, Prima linie la mare

Mamaia Sat, Constanta Acum 6 luni 950 EUR
Zona

Central

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

50

An finalizare construcție
2022
Etaj
7
Compartimentare
Semidecomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
10

Suntem Agenția Experți Imobiliari din Constanța și suntem încântați să vă prezentăm spre inchiriere acest apartament de 2 camere cu balcon, într-un Resort de lux, din stațiunea Mamaia Nord. Acest complex modern a fost finalizat în 2022 și se află în prima linie la mare, la doar 20 de pași de plajă.

Iată punctele forte ale acestui apartament:

- IMPORTANT : nu exista taxa de mentenanta !!!! si se afla la PRIMA INCHIRIERE (nu a fost dat in regim hotelier si nu a fost locuit dupa amenajare)
- Amplasare excelentă: complexul se află într-o locație privilegiată, în prima linie la mare, oferind acces facil la plajă și o priveliște minunată asupra mării.
- Facilități deosebite: resortul dispune de o parcare exterioară cu barieră, supraveghere video 24/24, o piscină pentru copii și o piscină cu bar pentru adulți, ambele în aer liber. De asemenea, la parterul complexului veți găsi un restaurant cu specific italian și o tavernă grecească, o gelaterie și două sky-baruri situate pe acoperișul clădirii, oferind o panoramă largă asupra plajei și mării.
- Plajă și terase moderne: în fața resortului se află plaja Azimuth și terasa Mezzano, ambele fiind amenajate modern și spațioase, având și un beach bar și un restaurant.
- Design modern și finisaje de calitate: apartamentul dispune de un design modern și beneficiază de o vedere la mare. Este situat la etajul 7 și este complet finisat, mobilat cu bun gust și utilat cu aparatură nouă și în garanție.
- Suprafață generoasă: apartamentul are o suprafață utilă de 56 de metri pătrați, oferind suficient spațiu pentru confortul dumneavoastră.
- Utilități individuale: imobilul beneficiază de contoare individuale pentru utilități, asigurând astfel o gestionare eficientă a acestora.
- Dotări moderne: apartamentul este echipat cu centrală termică în condensare cu termostat Wi-Fi, ușă metalică și alte dotări moderne care asigură un nivel înalt de confort. (53894)
Id intern: P21421

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici