Anunțul a fost dezactivat!

Mixer de DJ Behringer DDM 4000

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum 4 săptămâni 800 LEI
Tip

Mixer-Amplificator-Receiver

Stare

Utilizat

Mixer utilizat doar in casa, arata si functioneaza foarte bine.

Descriere:

DDM4000 de la Behringer este o consolă de mixaj DJ digitală pe 32 de biți de ultimă generație, plină de instrumente creative, care vă face să vă simțiți ca acasă în aspectul său intuitiv. Editarea, salvarea și încărcarea setărilor devine o joacă de copii!

Conectați-vă platanele și playerele CD/MP3 la cele 4 ieșiri stereo, fiecare cu un egalizator complet programabil și o funcție kill. Oferă-le degetelor tale libertate maximă cu module multi-efecte complet programabile și sincronizate ritmic, o pereche de metronomi de înaltă precizie și un interleaver digital cu curbă ajustabilă de către utilizator. Un fantastic sampler sincronizat ritmic, cu control al pitch-ului în timp real, control al buclelor și funcție Reverse, îți va înnebuni publicul.

Alegeți canalul dvs.

Consola DDM4000 dispune de 5 canale independente. Canalele 1 - 4 sunt canale stereo cu interleuator asignabil și sunt potrivite pentru redarea atât cu plăci turnante, cât și cu playere CD. Intrările acestora sunt echipate cu întrerupătoarele lor respective pentru căști/ linie. Toate canalele sunt dotate cu egalizatoare digitale cu 3 benzi și un câștig de până la 12 dB, plus o opțiune de suprimare nelimitată și o funcție kill. Canalele individuale pot fi monitorizate cu căști datorită comutatorului PFL de deasupra amplificatorului.

Canalul separat pentru microfon are un format mono și 2 intrări XLR pentru microfon. Canalul vocal dispune de o funcție Talk care va suprima volumul celorlalte 4 canale atunci când vorbiți, astfel încât să puteți fi auzit peste muzică. Canalul de microfon include, de asemenea, o secțiune de efecte separată care poate fi activată prin simpla apăsare a unui buton.

Pentru sufletul meu

Nucleul funcțional al oricărei console de mixare este mixerul. Mixerul DDM4000 poate fi atribuit la oricare dintre cele 4 canale. La ambele capete este disponibil un egalizator cu 3 benzi cu funcție kill. Sensibilitatea curbelor de intercalare poate fi ajustată. În cazul foarte puțin probabil în care se uzează dispozitivul de intercalare, îl puteți înlocui separat.

Duceți eșantionarea la nivelul următor

Contra-samplerul sincronizat ritmic al DDM4000 este un accesoriu foarte căutat. Samplerul vă permite să înregistrați un segment de intrare audio și să îl încorporați într-o buclă fără a afecta ritmul. După ce ați înregistrat o buclă de pe sampler, puteți schimba CD-urile, puteți reda piese noi și încorpora bucla înregistrată în ele. Tranziția este complet lină!

Efecte

Consola de mixare DDM4000 dispune de o secțiune de multi-efecte de ultimă generație care încorporează tehnologia noastră patentată de ritm. Această tehnologie permite consolei să citească/afișeze ritmul a 2 intrări diferite și să aplice efecte ritmice, cum ar fi ecoul, sincronizate cu ritmul melodiei. Secțiunea oferă un număr mare de efecte, de exemplu Bitcrusher, Reverb, Delay, Pitch shift. Fiecare dintre efecte poate fi atribuit independent la mai multe canale.

Consola de mixare DDM4000 este ideală pentru proprietarul de club care lucrează cu mai mulți DJ în mod regulat. Selecțiile utilizatorului, cum ar fi curba amplificatorului, setările de efecte, EQ, funcția de eliminare a frecvențelor etc. pot fi salvate în conturi individuale de utilizator și pot fi recuperate instantaneu dacă este necesar. Această caracteristică elimină complet timpul necesar pentru a schimba DJ!

Înotând în amonte

Atunci când combinați funcționarea digitală a DDM4000 cu funcționalitatea MIDI, deschideți larg ușile utilizării creative. De exemplu, puteți utiliza consola de mixaj ca un controler MIDI pentru software-ul DJ preferat - sau orice altceva! Atenuatoarele de canal, controalele EQ și butoanele pot fi configurate pentru a trimite date MIDI utilizatorului. Posibilitățile sunt cu adevărat infinite.

Parametri
Tip de accesoriu pentru DJ: Pupitru de mixaj DJ
Ieșiri: 3x XLR, 6x RCA, S/PDIF
Intrări: 8x Phono RCA, 8x Line RCA, 2x XLR
Număr de canale: 5
USB: Nu
Culoare: Negru
Adaptor inclus: Da

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare

Cautari Frecvente:

amplificator audio
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici