Anunțul a fost dezactivat!

Mosilor 2 camere 54 mp + terasa 40 mp + parcare subetrana *

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum 2 săptămâni 740 EUR
Zona

Mosilor

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

54

An finalizare construcție
2018
Etaj
parter
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
3
Mobilat/Utilat
Complet

Iti doresti sa locuiesti in centru si intr-un bloc nou? Iti doresti sa ai terasa? Iti doresti sa ai parcare subterana si centrala proprie? Iata solutia!!!
Agentia Imobiliara Fides Estate Centrum SRL - Centrum-Imobiliare.ro va ofera pentru inchiriere un apartament cu 2 CAMERE, cu o suprafata utila de 54 mp + TERASA de 40 mp + parcare subterana, situat in zona Mosilor - strada Precupetii Vechi, bloc 2018, incadrat in clasa energetica A. Apartamentul este situat la parter, intr-un bloc P+3, zona unde se afla apartamentrul in complex este perfect securizata, fara zgonot stradal, fiind intr-o zona mai retrasa, in partea de mijloc a complexului
Apartamentul este foarte frumos amenajat, armonios, cu multiple spatii de depozitare. Bucataria este complet echipata, inclusiv masina de spalat vase. Terasa este partial acoperita, are zona de relaxare, zona verde si o zona de depozitare conferind un spatiu perfect pentru cei care vor sa petreaca timp in natura sau lucreaza de acasa si vor sa impace utilul cu placutul si relaxarea.
PARCAREA – apartamentul beneficiaza de un loc de parcare in subetran, accesul se face cu lift. Pretul parcari este inclus in chirie.
Vecinatati: Calea Mosilor, Stefan cel Mare, Dacia, Armeneasca, str Eminescu, restaurante, parcari, scoli, institutii de invatamani, banci, zone comerciale.
Se închiriază pentru minim un an, nu se accepta animale de companie și nici fumatul în interiorul apartamentului
Eu zic ca este apartament pefect si cel mai frumos apartament de 2 camere pentru inchiriere din acesta zona. Vino sit u sa te convingi!
Chirie 740 euro/luna pentru apartament si parcare. Se asigura contract declarant ANAF


Id intern: P88431

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1
Nr. locuri parcare: 1

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici