Anunțul a fost dezactivat!

Muncii etaj 7 bloc reabilitat garsoniera

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum o săptămână 390 EUR
Zona

Muncii

Suprafață utilă (m²)

31

An finalizare construcție

1980

Etaj
7
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună

garsoniera decomandata la prima inchiriere dupa renovare, de 31 mp utili langa Piata Muncii (10 minute reali de mers pe jos de la statia de metrou), langa baza sportiva Voinicelul. Contract de inchiriere declarat la ANAF.

Este complet mobilata si utilata, cu toate electrocasnicele functionale si este libera, gata de mutare. Bucataria si balconul sunt separate, inchise. Mobilierul este aranjat astfel incat sa fie cat mai eficientizat spatiul disponibil. Se inchiriaza cu toate elementele din poze.

Etaj 7 din 10 intr-un bloc de apartamente (nu doar de garsoniere) din 1980 reabilitat termic, intr-o zona foarte linistita si un bloc civilizat si ingrijit. Intretinerea este foarte mica, iar apometrele au wifi pentru a fi citite automat.

Au fost aduse imbunatatiri, are aer conditionat nou, covoare si perene noi, o parte din instalatiile sanitare noi. Garsoniera este situata pe Nord si vederea este spre spatele blocului, ferita de zgomot.

Ne dorim o colaborare pe termen lung, fara animale de companie. Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe detalii si vizionari.

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Comision cumpărător: 50%

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici