Anunțul a fost dezactivat!

Mutari, Debarasari, Relocari si Transport Mobila sau marfa Targu Jiu

Targu Jiu, Gorj Acum o lună 1 LEU
Tip

Auto-Transport

 Preț negociabil

Vă oferim un pachet de servicii complet, care include atât transportul cu autoutilitare de 3,5 t, cât şi manipularea obiectelor ce urmează a fi transportate (mobilă, marfă, etc).

Pe langa transportul electrocasnicelor (frigider, aragaz, lazi frigoforifice, masina de spalat etc.), in cazul in care aveti nevoie de manipularea si demontarea corpurilor de mobiler ce urmeaza a fi manipulate, va punem la dispoziţie persoane cu multa forta de munca, iar seriozitatea, profesionalismul si experienţa sunt aspecte care le lăsăm în urma noastră de fiecare dată când cineva apelează la serviciile noastre.

Clientii nostri au fost intotdeauna multumiti, nu doar pentru preturile mici care ne reprezinta ci si prin calitatea serviciilor oferite, iar echipele de manipulanti pentru serviciile de mutari mobila sunt bine organizate si competente, fiind alcatuite din angajati tineri si educati care au experienta in domeniu mutarilor.

MutariGorj este prima firma din judetul Gorj ce ofera servicii complete de mutari, specializata in mutari locale si nationale, mutari de efecte personale si mobilier atat pentru persoane fizice cat si pentru mari corporatii. Deservim anual clienti din toata tara, tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati!

Contact: zerosapte87.893739

facebook MutariLocalesiNationale

Prestări servicii din:

Judetul Gorj Targu Jiu
Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare

Cautari Frecvente:

Unghii cu gel
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici