Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea
Anunțul a fost dezactivat!

| NEW | Casa 5 camere | ZenVille | Cu GRADINA | MOBILATA |

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum o lună 1.500 EUR
Zona

Pipera

Număr camere

5

Suprafață utilă (m²)

115

An finalizare construcție
2023
Suprafață teren (m²)
110
Stare proprietate
Nouă
Mobilat/Utilat
Nemobilat
 Preț negociabil

Vă propun spre închiriere o casă modernă și luminoasă situată în Pipera, în cartierul ZenVille, o zonă înconjurată de liniște și multă verdeață.

Ansamblul oferă acces ușor și rapid, la 7-10 minute cu mașina, la Aeroportul Henri Coandă și la polul principal de birouri situat în Dimitrie Pompeiu și Floreasca. Zona beneficiază de imediată proximitate a mall-urilor Băneasa și Pipera Plaza, precum și a școlilor de prestigiu din zonă, dar și de acces la centura Bucureștiului și la orașele limitrofe. De asemenea, transportul public este disponibil în apropiere, cu stațiile de autobuz pentru R459, 301 și 135.

La parterul casei se află bucătăria închisă, camera de zi și zona de servit masa cu acces direct în terasă. Există, de asemenea, un hol cu spațiu de depozitare. Casa este proiectată și construită cu patru grupuri sanitare: un grup sanitar la parter, două băi la etajul 1 și o baie la etajul 2.

La etajul 1 se află două dormitoare, ambele cu baie proprie, iar la etajul 2 există doua dormitoare și o baie. Casa este complet finisată cu cele mai calitative materiale și finisaje. La intrare este instalată o ușă din metal. Pardoselile sunt placate cu parchet Egger. Există gresie și faianță, sunt instalate uși celulare din lemn în interior, ferestre cu geamuri termopane cu trei foi și pereți finisați cu vopsele lavabile.

De asemenea, este important de menționat că două dintre dormitoarele casei așteaptă să fie mobilate de către viitorii chiriași, iar costurile mobilierului vor fi acoperite de către proprietar sau de chiriaș. Aceasta oferă posibilitatea chiriașilor de a-și personaliza spațiul de locuit conform propriilor preferințe și gusturi..

Locuința se încălzește individual prin centrală termică proprie și prin încălzire în pardoseală. În ceea ce privește utilitățile (apă, gaze, canalizare, electricitate), există contoare individuale de la ENEL, TV și, desigur, internet. Sunt instalate apometre și contoare individuale. Curtea are 30 mp liberi și este amenajată ca o terasă la intrarea în zona de zi. Ansamblul beneficiază de acces controlat și supraveghere video, iar locul de joacă pentru copii și piscina sunt destinate exclusiv locatarilor complexului.

Vă invit la vizionare!

Număr niveluri imobil: 2
Număr Băi: mai mult de 3
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 2
Curent
Apă
Canalizare
Gaz
Sistem irigaţie
Încălzire
Climă

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici