Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea
Anunțul a fost dezactivat!

Oaza de liniste, in mijlocul naturii, Vladeni, Brasov

Brasov, Brasov Acum o lună 35.000 EUR
Zona

Central

Tip teren

Teren construcții

Clasificare teren

Intravilan

Suprafață teren (m²)
2770
Front stradal (metri)
55
Utilități
Nu

Comision cumparator: 0%

ASCENDENT IMOBILIARE

prezinta spre vanzare un teren minunat situat la jumatatea distantei dintre Brasov si Fagaras, la aproximativ 30 de kilometri de Brasov. Cu acces direct din DN1, terenul este pozitionat in zona localitatii Valea Homorod.

Aceasta proprietate de exceptie este formata din doua parcele distincte: una de 1600 mp si cealalta, de 1170 mp, situata intr-o zona de padure. Cele doua parcele sunt separate printr-un parau care adauga un farmec aparte. Cu o astfel de configuratie, acest teren reprezinta o oportunitate unica pentru o varietate de investitii, de la pensiuni si cabane pana la o adevarata retragere in mijlocul naturii.

Proprietatea are cadastru si intabulare, documentatia fiind pregatita pentru a va facilita procesul de achizitie. Un alt avantaj important este faptul ca terenul dispune de o sursa de apa, ceea ce il face si mai atractiv pentru diverse proiecte.

Cu privelisti uimitoare si liniste in mijlocul naturii, acest teren ofera oportunitatea rara de a va crea un refugiu personal sau de a dezvolta o afacere intr-un mediu natural fermecator.Detalii, fotografii suplimentare si alte variante similare exclusive:
www.ascendentimobiliare.ro

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici