Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea
Anunțul a fost dezactivat!

Anunțuri similare

Vila Oferta 2024 | Lângă Pădure | Green City

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum 4 săptămâni 157.000 EUR
Zona

P-ta Unirii

Număr camere

4

Suprafață utilă (m²)

120

An finalizare construcție
2022
Suprafață teren (m²)
300

Povestea Complexului Green City ne duce în trecut, într-un domeniu regal inedit.
Un melanj de istorie și modernism, ale unui domeniu regal și arhitectura modernă, complexul rezidențial Green City este cel mai mare din țară, fiind o adevarată oază de relaxare cu lac, pădure și aer curat, la doar 30 de min. de centrul Bucureștiului.

Copiii se plimbă și se joacă pe strazi, comunitatea cu peste 2.000 de locuitori fiind una închegată și solidară. Totul are un aer occidental.

Vino să te convingi singur că poți lăsa Bucureștiul, aglomeratia, agitația, stresul, poluarea în trecut și să te bucuri de aer curat, de familie și de fiecare clipă petrecută cu cei dragi!

+ 120 de hectare de pădure și spații verzi
+ Cartier liniștit și relaxant
+ Aer curat
+ P + 1 cu 4 camere si 3 băi (118 mp)
+ Case moderne și spațioase
+ Finisaje PREMIUM / LUX

Pretul nu include TVA.

Programează o vizionare!

Telefon: 031.005.1294

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici