Anunțul nu mai este valabil. Vezi mai jos alte anunțuri similare
Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul
Anunțul a fost dezactivat!

OPORTUNITATE DE INVESTITIE - PENSIUNE TURISTICA

Bujoreni, Valcea Acum 4 luni 154.000 EUR
Zona

Nord

Tip tranzacție

Vânzare

Tip

Hotel/Pensiune

Suprafață utilă (m²)
362

OPORTUNITATE DE INVESTITIE - PENSIUNE TURISTICA
Bujoreni, Gura Vaii - Jud. Valcea

154.000 Euro
FARA COMISION LA CUMPARATORI !

Proprietate unica ce poate deveni o urmatoarea dumeavoastra investitie de succes !

Cu o suprafață utilă de 362 mp și dispusă pe patru niveluri (Demisol, Parter, Etaj 1 și Mansardă), această proprietate oferă un cadru ideal pentru oaspeți. Cu 10 camere generoase și 4 băi, fiecare spațiu a fost meticulos gândit pentru confort și intimitate. Parterul, oferind un spațiu deschis, este perfect pentru zone comune, cum ar fi sala de mese sau un lounge. Finisajele exterioare complete și intervențiile interioare parțiale oferă noului proprietar șansa de a personaliza spațiul, păstrând totodată unicitatea și stilul original al clădirii.
Proprietatea se află în mijlocul unei oaze naturale, cu un teren de 1901mp care se deschide direct spre un râu pitoresc avand in imediata apropiere pădure. Cele două terase mari oferă posibilități ideale pentru zone de relaxare în aer liber, unde oaspeții se pot bucura de frumusețea și liniștea naturii. Terenul oferă potențialul de a fi amenajat în scopuri recreative, creând un sanctuar perfect pentru cei care caută evadare și reconectare cu natura.
Situată pe drumul către Manastirea Frasinei (Athosul Românesc), la doar 12 km distanță, această proprietate beneficiază de o locație de invidiat. Stațiunea Caciulata și orașul Râmnicu Vâlcea sunt, de asemenea, în apropiere, la 16 km și, respectiv, 10 km distanță, oferind acces ușor la facilități și atracții locale. Având utilități esențiale precum apă și curent electric și posibilitatea de racordare la canalizare, clădirea este perfect echipată pentru a îndeplini toate cerințele unei pensiuni de succes. Este o oportunitate rară pentru investitori sau antreprenori care doresc să dețină și să opereze o pensiune într-o locație pitorească și liniștită.

Nu ratați această oportunitate unică! Contactați-ne astăzi pentru a programa o vizionare !

Alexandru Olaru
0746.081.380

Aceasta oferta imobiliara este gestionata exclusiv de Imo Office Alexandru Olaru si este deschisa spre colaborare catre toate agentiile imobiliare !

An finalizare construcție: 2020
Stadiu construcţie: Finalizat
Suprafaţă cameră: 14 m²
Număr încăperi: 10
Comision cumpărător: 0%
Posibilitate parcare: Da

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici