Anunțul a fost dezactivat!

Oportunitate de investiție, vila pretabila pentru afacer...

Arad, Arad Acum un an 450.000 EUR
Zona

Micalaca

Număr camere

mai mult de 5

Suprafață utilă (m²)

800

An finalizare construcție
2005
Suprafață teren (m²)
2464
Stare proprietate
Bună
 Preț negociabil

ID: CP1553814
Golden Real Estate vă propune spre achiziție o frumoasă vilă situată în cartierul Micălaca. Proprietatea se întinde pe un teren cu o suprafață totală de 2465 mp si oferă o oportunitate deosebită pentru dezvoltarea unei afaceri de familie de lungă durată, având posibilitatea de a oferi spatii de cazare, piscină, facilități si de asemenea are spațiu suficient pentru dezvoltarea unui restaurant propriu pentru servirea mesei si organizarea de evenimente private restrânse.
Proprietatea beneficiază de un teren generos cu pini si plante decorative, rășinoase care vă duc cu gândul spre vacantă în timp ce vă relaxați la piscină si vă bucurați de soare. Piscina este si ea una generoasă, cu o dimensiune de 10/5 metri si o adâncime de 1.7 m.
La nivel de construcții există 3 clădiri. Clădirea principală este construcție de cărămidă, are demisol, parter, etaj si mansardă. Partea de demisol si mansardă necesită amenajare nefiind aduse la stadiul de final pentru a putea fi locuite. Parterul este alcătuit după cum urmează: un hol mare la intrare cu o zona de lobby, in partea dreaptă are o încăpere foarte mare care se poate amenaja în funcție de necesitați, în acest moment deservește ca dining însă dimensiunea lui mare poate deservi ca un restaurant/loc de luat masa în ideea de dezvoltare a unui business de familie. În partea stângă la parter se regăsesc alte două încăperi destinate bucătăriei, o baie complet mobilată si utilată și o altă încăpere care poate fi dormitor, birou sau în funcție de necesități. La etaj se regăsesc 4 dormitoare spațioase, moderne, complet mobilate si utilate prevăzute cu baie proprie si balcon.
Clădirea are centrală proprie pe gaz.
Clădirea secundară are două intrări separate, este compusă din hol la intrare, living, dormitor, bucătărie, baie, cămară, toate complet mobilate si utilate precum si centrală proprie .
Cea de-a treia clădire este constituită din 2 garaje mari la parter, iar peste aceste două garaje este un dormitor separat, deschis cu un spațiu de relaxare si jacuzzi precum si o baie proprie.

Dispune de o terasă mare, acoperită în zona piscinei, cu o altă baie si o bucătărie de vară aferentă.
Proprietatea are toate utilitățile: apă, curent, gaz, canalizare.
Proprietatea poate fi vizionată oricând si este disponibilă spre achiziție imediat.
Preț: 450.000 euro, negociabil.
Agent Golden Real Estate.

Număr niveluri imobil: 2
Număr Băi: mai mult de 3
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 5-10
Curent
Apă
Canalizare
Gaz
Încălzire
Climă
Subsol
Demisol

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici