Anunțul a fost dezactivat!

Oportunitate unică! Apartament elegant cu 3 camere | Vedere

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum 4 săptămâni 74.500 EUR
Zona

Unirii

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

55

An finalizare construcție
1939
Etaj
parter
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Mobilat/Utilat
Nemobilat

Bucurați-vă de acest apartament cu 3 camere, situat în vilă, cu poziție execelentă la Calea Serban Voda ! Această proprietate reprezintă o oportunitate unică pentru cei ce caută confortul rezidențial sau potențialul comercial.

Intrând în acest spațiu generos, veți fi întâmpinați de o atmosferă primitoare și luminoasă. Living-ul spațios și bine luminat oferă un cadru ideal pentru întâlniri de afaceri, prezentări sau pur și simplu relaxare. Cele 3 camere rafinate pot fi adaptate pentru birouri sau spații de lucru, oferind flexibilitate și funcționalitate.

În plus, proprietatea dispune de acces la o curte interioară.

Localizat chiar la Calea Serban Voda, aceast apartament oferă vizibilitate maximă pentru afacerea dumneavoastra. Potențialul comercial este accentuat de traficul pietonal și de o zonă cu o densitate ridicată de activități comerciale. Fiți la înălțimea așteptărilor clienților și partenerilor dumneavoastra alegând această proprietate cu un potențial comercial remarcabil!

Nu ratați șansa de a transforma această proprietate în spațiul comercial de succes pe care îl căutați! Programați o vizionare astăzi și descoperiți toate avantajele acestei oportunități imobiliare excepționale.

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici