Anunțul a fost dezactivat!

Oportunitate Unică Magazin Alimentar Complet Echipat

Buzau, Buzau Acum o lună 6.000 LEI
Tip

Afaceri de vânzare

Vă oferim o oportunitate unică de închiriere a unui spațiu comercial cu destinație alimentară,magazin in sistem franciza La Doi Pasi, situat într-o zonă cu trafic intens din comuna Vernesti, judetul Buzau, deschis din anul 2021. Acest spațiu cuprinde o suprafață comercială de 66 metri pătrați., precum și un depozit și un birou pentru a vă gestiona operațiunile zilnice.
Echipamente și Facilități:
- Sistem de Supraveghere cu Camere: Echipat cu un sistem modern de camere de supraveghere pentru securitatea și protecția magazinului.
- Vitrine Băuturi Reci: 2 vitrine pentru expunerea și refrigerarea băuturilor răcoritoare.
- Vitrină pentru Mezeluri: O vitrină special concepută pentru expunerea și prezentarea mezelurilor.
- Vitrine pentru Produse Congelate: 3 vitrine pentru expunerea și stocarea produselor congelate.
- Vitrină pentru Carne Proaspătă: O vitrină dedicată pentru expunerea și prezentarea cărnii proaspete.
- Aer Conditionat: 2 unități de aer condiționat pentru menținerea unei temperaturi confortabile în interiorul magazinului.
- Centrală Termică și Panouri Solare: Echipate cu o centrală termică eficientă și panouri solare pentru optimizarea consumului de energie.
- Aparate de Cafea: 2 aparate de cafea pentru oferirea unei game variate de băuturi calde clienților.
- Aparatură de Fiscalizare și Sistem de Gestiune Profesional: Dotat cu echipamente fiscale conforme legislației și un sistem de gestionare a afacerii eficient.
- Contracte cu Distribuitori: Există contracte încheiate cu distribuitori pentru a asigura aprovizionarea constantă cu produse alimentare de calitate.
Spațiu de Depozit: situat în spatele magazinului, oferind suficient spațiu pentru stocarea eficientă a mărfurilor și materialelor necesare.
Birou: pentru administrarea operațiunilor zilnice, gestionarea inventarului și rezolvarea problemelor administrative.
Chirie Lunară pentru Spațiul Comercial: 6000 lei
Preț pentru Stocul de Marfă: În ceea ce privește stocul de marfă, vă putem oferi opțiunea de a achiziționa întregul stoc existent pentru suma de aproximativ 35.000 Euro. Acest stoc valoros include o gamă variată de produse alimentare proaspete și non-perisabile, de la băuturi răcoritoare și produse congelate până la carne proaspătă și alte delicatese. Investiția în acest stoc vă va permite să demarați afacerea dvs. cu un inventar complet și diversificat, oferindu-vă oportunitatea de a atrage și de a servi clienții imediat după deschiderea magazinului. Pentru mai multe informații despre stocul de marfă și pentru a discuta detaliile financiare, vă rugăm să ne contactați. Suntem aici pentru a vă ajuta să luați cea mai bună decizie pentru afacerea dvs.
Pentru mai multe detalii sau pentru a programa o vizionare, vă rugăm să ne contactați

Afaceri - Echipamente profesionale din:

Judetul Buzau Buzau
Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare

Cautari Frecvente:

Strung
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici