Anunțul a fost dezactivat!

Oportunitate ! Vila de vanzare Ciorogarla/ Rond Godac/ Au...

Ciorogarla, Bucuresti-Ilfov Acum 2 luni 239.000 EUR
Zona

Central

Număr camere

mai mult de 5

Suprafață utilă (m²)

316

An finalizare construcție
2010
Suprafață teren (m²)
276
Stare proprietate
Bună
Mobilat/Utilat
Nemobilat

Va propun spre achizitie o vila situata in zona centrala a comunei Ciorogarla vis a vis de Macelaria Godac. Locatia imobilului face din achizitia acestuia o oportunitate, acesta fiind amplasat intr-un sens giratoriu la intersectia a trei strazi, dintre care una este DJ 601. Accesul catre Autostrada A1 este la 3 km ( 5 minute ) iar Autostrada A 0 care se afla in constructie se afla la 1 km ( 1 minut ) .
Astfel, destinatia proprietatii poate fi diversa , de la clinica medicala, farmacie, laborator de analize, birouri, pana la restaurant, showroom, sediu de firma, market, etc.
Constructia casei este pe structura de beton, pe cadre iar compartimentarea este facuta cu pereti de rigips si poate fi modificata oricand in functie de necesitati . Aceasta este pe 4 nivele, subsol, parter, etaj si mansarda.
Fiecare camera are instalatie de apa si scurgere, la fiecare nivel se afla grupuri sanitare, in total 7 la numar, instalatia de racire si caldura este adaptata la un sistem chiller / ventiloconvertoare.
De asemenea din camera tehnica pana in mansarda sunt facute racordurile pentru panouri solare pentru incalzirea apei. Instalatia electrica este independenta pe fiecare etaj (se poate contoriza separat) iar bransamentul este unul trifazic.
Anul constructiei este 2010 , suprafata totala a imobilului este de 341 mp, la care se adauga o anexa de 18 mp, iar terenul aferent are suprafata de 276 mp. Lista documentelor pentru vanzare este completa, astfel tranzactia se poate face imediat.
Va stau la dispozitie pentru mai multe detalii !

Număr niveluri imobil: 1
Număr Băi: mai mult de 3
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 4
Curent
Apă
Canalizare
Gaz
Încălzire
Climă
Subsol

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici