Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul
Anunțul a fost dezactivat!

OPORTUNITATE!AP 1 camera,PARCARE,Zona TINERETULUI/Floresti

Floresti, Cluj Acum 6 luni 55.000 EUR
Zona

Central

Număr camere

1

Suprafață utilă (m²)

40

An finalizare construcție
2023
Etaj
2
Compartimentare
Semidecomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
4
Mobilat/Utilat
Nemobilat

Bine ați venit într-o oază de confort și liniste în inima Floreștiului! Acest apartament cu o cameră, situat la etajul 2/4 dintr-un BLOC NOU, vă oferă oportunitatea unică de a vă transforma visurile în realitate. Cu o suprafață utilă de 40 mp, acest loc vă așteaptă să vă aduceți propriile idei și stil în viața de zi cu zi.

Cu o distribuție inteligentă a spațiului, apartamentul dispune de o cameră primordială spațioasă (o zonă open space cu bucătăria), creând un ambient prietenos și luminos pentru a vă bucura de momentele în familie sau cu prietenii. Baia completează perfect acest tablou, oferindu-vă confortul de care aveți nevoie.

Blocul recent construit beneficiază de izolare termică de înaltă calitate, astfel că vă veți bucura de o temperatură plăcută în orice moment al anului. De asemenea, centrala termică proprie și caloriferele vă vor asigura că veți avea mereu apă caldă și căldură în locuință.

Dacă doriți să vă asigurați un loc de parcare pentru mașina dumneavoastră, aveți posibilitatea să achiziționați separat un loc de parcare exterior (3500 euro extra fata de pretul afisat). Această facilitate este un bonus valoros într-o zonă în care parcările pot fi solicitate.

Cu un ambient liniștit și relaxant, acest ansamblu rezidențial nou vă oferă o oportunitate excelentă, fie că sunteți în căutarea unei investiții profitabile sau a unei locuințe personale pentru a vă construi propriul cămin. Faceți primul pas către viitorul dumneavoastră și programați o vizionare astăzi!
Id intern: P67018

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1
Nr. locuri parcare: 1

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici