Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul
Anunțul a fost dezactivat!

OPORTUNITATE!CASA 411mp+TEREN 865mp ZONA ULTRACENTRALA/BAIA

Baia Sprie, Maramures Acum 4 luni 160.000 EUR
Zona

Central

Număr camere

mai mult de 5

Suprafață utilă (m²)

411

An finalizare construcție
2003
Suprafață teren (m²)
865
Stare proprietate
Nouă
Mobilat/Utilat
Nemobilat

Câtă vreme visurile și ambițiile tale sunt mari, această proprietate îți va oferi tot ce îți dorești.

Cu inima plină de istorie și potențial viitor, această cladire masiva din Baia Sprie, Maramureș, te așteaptă să descoperi taina ei. Cu o suprafață utilă de 411 mp și un teren generos de 865 mp,această clădire solidă, te va purta într-o călătorie prin timp și spațiu.

Construită cu măiestrie din cărămidă, cu un regim de înălțime ce include: Parter, 2 etaje și mansardă, această clădire impresionează prin soliditate și stil. Acoperișul din țiglă și ferestrele termopan îmbină perfecțiunea esteticului cu eficiența energetică.

Cu 8 camere, 2 bucătării, 3 băi, 3 balcoane, 1 terasă și un garaj,această locuință are o multitudine de posibilități. Cea mai atrăgătoare caracteristică a acestei proprietăți este versatilitatea sa. Poate deveni sediul perfect pentru firma ta, un complex de apartamente profitabil, o pensiune sau o clinică privată de succes. Această casă este o investiție inteligentă într-o zonă cu un potențial imens, în plină expansiune.

Situată în inima orașului, care se dezvoltă rapid, această clădire face parte din centrul istoric, recent restaurat, aducând la viață arhitectura și stilul din vremuri apuse. În apropiere, vei găsi obiective turistice fascinante, precum Mogosa Lacul Albastru, ceea ce o face locația ideală pentru turiști.

Nu trebuie să-ți faci griji cu privire la utilități, deoarece toate sunt trase pe poziție. Această casă are tot ce îți trebuie pentru a începe o nouă etapă în viața ta. Ia-ți timp să explorezi această oportunitate unică și să faci din ea un loc al trecutului și al viitorului, în inima Maramureșului.

Ocaziile precum aceasta sunt rare, iar perspectiva unui profit substanțial este iminentă într-o zonă a orașului în plină dezvoltare.
O oportunitate precum aceasta nu va fi disponibilă mult timp pe piață!
Fă primul pas către realizarea visului tău imobiliar!
Va invitam cu drag la vizionare!
Id intern: P70425

Număr niveluri imobil: 3
Număr Băi: 3
Curent
Apă
Canalizare
Gaz

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici