Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul
Anunțul a fost dezactivat!

OPORTUNITATE!Casa individuala 4 camere,160 mp,BALCON,teren 1

Cluj-Napoca, Cluj Acum 4 luni 1.600 EUR
Zona

Borhanci

Număr camere

4

Suprafață utilă (m²)

160

An finalizare construcție
2013
Suprafață teren (m²)
1500
Stare proprietate
Bună

Bine ai venit într-o oază de liniște și eleganță la capătul străzii Constantin Brâncuși! Această casă spațioasă, cu o suprafață utilă de 160 mp și încă 1500 mp teren, te invită să descoperi confortul și rafinamentul într-un cadru intim și plin de căldură.

Cu o arhitectură impresionantă dispusă pe 2 nivele, parter și etaj, această locuință surprinde prin frumusețea sa atemporală și funcționalitatea optimă. La parter, te întâmpină un spațios living, o bucătărie modernă și complet utilată, precum și o baie elegantă, toate gata să-ți ofere momente de relaxare și bucurie alături de cei dragi. La etaj, 3 dormitoare cochete și încă o baie îți vor oferi intimitatea de care ai nevoie pentru a te retrage și a te bucura de un somn odihnitor.

Casa este finisată cu gust și atenție la detalii, mobilată și utilată complet, pregătită să-ți ofere un stil de viață modern și confortabil. Cu încălzire prin pardoseală, vei simți căldura și confortul în fiecare colț al acestei locuințe minunate. În plus, dispune de un garaj spațios și o pivniță pentru a-ți satisface toate nevoile de depozitare.

Această oportunitate unică este disponibilă imediat, așteptându-te să-ți transformi visul în realitate. Ia decizia inteligentă și fii primul care își va numi acest loc minunat „acasă”.
Va invitam cu drag la vizionare!
Id intern: P79973

Număr niveluri imobil: 1
Număr Băi: 2
Nr. locuri parcare: 2
Curent
Apă
Canalizare
Gaz

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici