Anunțul a fost dezactivat!

Oportunitate!Casa noua, 4 dormitoare+sufragerie, tip P+M, 15

Saftica, Bucuresti-Ilfov Acum 2 săptămâni 141.500 EUR
Zona

Central

Număr camere

5

Suprafață utilă (m²)

160

An finalizare construcție
2023
Suprafață teren (m²)
600
Stare proprietate
Nouă
Mobilat/Utilat
Nemobilat

Comision 0! TVA Inclus.

Va prezentam viitoarea dvs locuinta, o casa dispusa la doar 150m de accesul la DN1, curte individuala, 20 de minute de Bucuresti, casa noua, cu teren de 700mp. Constructie de tip Parter+Mansarda, pereti exteriori si decorativi din caramida Porotherm de 25cm (parter), mansarda din lemn, izolata cu vata minerala.
Avem un parter dispus cu sufragerie si bucatarie, de tip open space, camera birou, baie, camera tehnica, casa scarii, terasa, un etaj cu hol, 3 dormitoare (22 mp fiecare), din care unul include si o baie matrimoniala. Locuinta este cu invelitoare tip Lindab, amenajata cu ferestre mari, evidentiind luminozitatea naturala a zilei, cu dispunere catre SUD.
Intalnim o instalatie de curent trifazic, ideal pentru montarea unor panouri fotovoltaice, asezarea casei fiind raportata la lumina zilei, preponderent pe sud. Stadiul actual este cel prezent in imagini, unde finisajele interioare pot fi efectuate in regim propriu, sau de actualul dezvoltator, dupa preferinta.
Accesul facil la DN, cu spatiu verde si aer curat, si asezarea in proximitatea Bucurestiului, toate acestea pot defini un camin pentru o familie, sau chiar o investitie!
Se ofera spre vanzare 141.500 Euro, TVA inclus.
Id intern: P2738

Număr niveluri imobil: 1
Număr Băi: 2
Comision cumpărător: 0%
Curent
Apă
Gaz

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici