Anunțul a fost dezactivat!

Pantelimon-Rascoala 1907-vila 6 camere, 239mp, teren 522mp,

Pantelimon, Bucuresti-Ilfov Acum o lună 255.000 EUR
Zona

Central

Număr camere

mai mult de 5

Suprafață utilă (m²)

194

An finalizare construcție
2024
Suprafață teren (m²)
522
Stare proprietate
Bună
Mobilat/Utilat
Nemobilat

LRP Real Estate va propune spre achizitie un imobil deosebit sub forma unei vile din Pantelimon, reper str.Rascoala din 1907.
Locuinta este construită pe un teren in suprafața de 522 mp cu dubla deschidere iar regimul de inaltime este P+1+Pod(depozitare).
Constructia are o amprenta la sol de 123mp si insumeaza o suprafata utila de 194mp respectiv o suprafata totala de 239mp(terase+balcoane incluse) dispusa astfel:
- parter : garaj 20,5 mp, living 20,4 mp, bucatarie 18,5 mp, cămara 2,2 mp, birou/dormitor 14,1 mp , camera tehnica 3,4 mp, baie 4,5 mp, hol 18,4 mp si terasa 13 mp;
- etaj: dormitor 20,4 mp, dormitor 13,9 mp, dormitor 17,1 mp , dormitor 14,5 mp , dressing 6,2 mp, baie 4,2 mp, baie 6,3 mp , hol 9,5 mp , balcon 7,1 mp , balcon 7,8 mp.
Vila este construită din caramida cu structura beton armat, pereții fiind placați la partea exterioara cu polistiren expandat de 10 cm iar finisajul efectuându-se cu tencuiala decorativa si travertin.
Pe interior pereții sunt tencuiți (trei straturi glet) si vopsiti in alb mat. La exterior imobilul este prevazut cu sageac din tabla Bilka , acoperișul fiind învelit cu țigla metalică Bilka si sistem pluvial complet pana la nivelul solului.
Podul este izolat cu vata(+folie aluminiu) avand inaltimea la coama de cca 3 metri, rezultand un spatiu util pentru depozitare de cca 80-90 mp.
Usa principala de acces este metalică iar ferestrele casei sunt din tamplarie PVC cu geam termopan Salamander tripan pe profil cinci/sase camere de culoare gri antracit , fiind prevăzute cu pervaz de aluminiu la exterior și pervaz PVC la interior, plase pentru insecte .
Ușile interioare sunt din lemn de culoare alba , parchetul este de calitate superioară iar in living, bucatarie , bai și holuri este montat travertin ceea ce da o nota aparte întregii locuinte.
Locuinta beneficiaza de toate utilitatile specifice zonei, fiind branșată la rețeaua electrică 380v trifazat( instalația interioară făcându-se cu conductor FY 1,5 si FY 2,5 , doze, prize si intrerupatoare modulare ) , la rețeaua de gaze naturale, sistemul de incalzire fiind compus din centrala individuală in condensație si calorifere din oțel Romstal , cât și la rețelele publice de canalizare și apa curenta.
Imobilul este situat intr-o zona dinamica si in plina dezvoltate a orașului Pantelimon , strada Rascoala din 1907 , strada asfaltata , in apropiere de magazinele Selgros și Lidl(in aprox. 150 m urmeaza a se deschide un magazin Mega Image) , iar distanța pana la nodul rutier A0 - Sosea Centura fiind de aprox. 1 km .
Noua Gradinita din strada Curcubeului este situată la cca 5- 10 min de mers pe jos.
Nu ezitati sa ne contactati pentru informatii suplimentare sau pentru a programa o vizionare!
ID Oferta: P119406


Id intern: P119406

Număr niveluri imobil: 1
Număr Băi: 3
Comision cumpărător: 0%
Nr. locuri parcare: 1
Curent
Apă
Canalizare
Gaz
Climă

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici