Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea
Anunțul a fost dezactivat!

Parter Individual si Modern, Mutare Imediata, Comuna Berceni

Berceni, Bucuresti-Ilfov Acum 3 luni 97.900 EUR
Zona

Central

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

90

An finalizare construcție
2023
Suprafață teren (m²)
270
Stare proprietate
Nouă
Clasă energetică
A
Mobilat/Utilat
Nemobilat
 Nu include TVA

Suprafața utilă a casei este de 90 mp, cu o amprentă la sol de 100 mp, amplasată pe un teren generos de 270 mp. Beneficiați de spații bine compartimentate, incluzând 3 camere, o bucătărie modernă, 2 băi și 2 terase unde puteți petrece momente relaxante în aer liber.

Această proprietate este disponibilă pentru credit ipotecar, cu un avans minim de 15%, oferindu-vă posibilitatea de a deveni proprietarul acestei case într-un mod accesibil.

Mutarea în această locuință se poate realiza în maxim 30 de zile, deoarece finisajele interioare sunt în curs de montaj. Actele și branșamentele utilităților sunt finalizate, asigurându-vă o tranziție rapidă și ușoară către noul dumneavoastră cămin.

În plus, această casă dispune de un pod pentru depozitare, oferindu-vă un spațiu suplimentar pentru organizarea lucrurilor personale.

Număr niveluri imobil: 1
Număr Băi: 2
Comision cumpărător: 0%
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 2
Curent
Apă
Gaz
Încălzire

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici