Anunțul a fost dezactivat!

Pensiunea "Cuibul Visurilor" Maieru, Bistrita

Maieru, Bistrita-Nasaud Acum 2 luni 1.500 LEI
Zona

Nord

Tip

Cazare

278552083494940&id=102100541140096 Pensiunea "Cuibul Visurilor", situată în Comuna Maieru, Județul Bistrița Năsăud, oferă unități de cazare la nivelul celor mai exigente cerințe.
Așadar, dacă veți urca pe Someș în sus, în căutarea unui loc cât mai liniștit, dar și aparte din punct de vedere peisagistic și al purității aerului de munte, nu uitați sa va opriți chiar și pentru o clipa de răgaz la pensiunea cu nume predestinat de chiar scriitorul Liviu Rebreanu, care și-a petrecut cei mai frumoși ani ai copilărie lui la Maieru, între anii 1888 și 1899.
Vrăjiți de frumusețea locurilor din jur care apără satul ca pe o cetate, veți simți nevoia sa înnoptati aici și, de ce nu, privegheati de celebra Măgura a lui Rebreanu, sa visați și sa va simțiți ca acasă.
Mai mult chiar, spre dimineața, razele calde ale soarelui din daratul Magurei va vor mângâia sufletele și privirile.Se spune ca cerul albastru de deasupra Magurei are un colorit aparte pe care nu îl întâlnești în alte părți; de vina pare a fi și Ineul cu zăpadă veșnică pe frunte, precum și aerul rarefiat al zonei alpine care ii da irizari și nuanțe de vis.
Nu departe de pensiune curg apele Someșului mare și bătrân, care rostogolindu-se peste bolovanii uriași îngana povesti și legende de pe alt tărâm pentru cei care știu să le asculte.
Invitația rămâne valabila pentru orice anotimp și oră din zi și din noapte.
De aici va puteți continua călătoria spre mirifica poarta a Moldovei sau spre tara Maramureșului. Va așteptăm cu drag!
Pentru informații suplimentare și rezervări va rugam să ne contactați la nr. de telefon : 0787231472 /0764559329

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici