Anunțul a fost dezactivat!

Penthouse de lux zona Shopping City Sibiu

Sibiu, Sibiu Acum un an 140.000 EUR
Zona

Central

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

65

An finalizare construcție
2018
Etaj
6
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună

Smart Imobiliare ofera in exclusivitate spre vanzare un penthouse luminos si spatios situat in zona Shopping City Sibiu.

Daca doriti relaxare in conditii de lux va intampinam intr-un penthouse cu 3 camere spatioase si modern amenajate, o bucatarie utilata complet, terasa de 70 mp.
Ferestrele “floor to ceiling” si terasa generoasa ofera luminozitate dar si o priveliste spectaculoasa asupra muntelui si a orasului

Penthouse-ul se afla la etajul retras al unui bloc constructie noua cu 6 etaje. Blocul este dotat cu lift modern si detine 2 locuri de parcare in parcarea interioara a blocului care se platesc separat ( 15.000€ ).

Acesta are o suprafata utila de 65 mp si o terasa mare de aproximativ 70 mp, oferind astfel o priveliste deosebita asupra zonei si muntilor, si in acelasi timp este la 2 min de mall si centrele comerciale .

Apartamentu leste compus dintr-un living spatios , dormitor matrimonial, dormitor pentru oaspeti, bucatarie inchisa si baie cu geam de aerisire . Acesta este amenajat la cheie, mobilat si utilat complet, finisajele de lux, gresie, faianta, parchet, CT , termopane, sonorizare BOSE in fiecare camera si iluminare ambientala cu LED, sunt de cea mai buna calitate, acestea oferind un plus de comfort . Acesta ofera o priveliste deosebita asupra zonei si muntilor, si in acelasi timp este la 2 min de mall si centrele comerciale .

Locuinta se vinde complet mobilata si utilata !!!

Precizati ca ati vazut anuntul cu ID : P8365.


Id intern: P8365

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1
Comision cumpărător: 0%
Nr. locuri parcare: 1

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici