Anunțul a fost dezactivat!

Penthouse Duplex 5 camere 293 mpc | Terasa si Gradina pri...

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum o lună 890.000 EUR
Zona

Soseaua Nordului

Număr camere

5

Suprafață utilă (m²)

253

An finalizare construcție
2009
Etaj
8
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Renovată
Număr niveluri imobil
9
 Nu include TVA

Va oferim spre inchiriere un Pethouse de Lux cu 5 camere, ce se afla amplasat la ultimele doua niveluri ale unui ansamblu rezidential exclusivist, edificat in 2009, amplast in imediata vecinatate a Parcului Herastrau.
Apartamentul de tip Duplex-Penthouse se desfasoara pe jumatate din etajele superioare, are o suprafata construita totala de 293 mp si o suprafata utila interioara de 253 mp. Punctul forte al acestui penthouse este terasa de la ultimul nivel, de 145 mp, o adevarat oaza de verdeata iluminata feeric.
Compartimentare:
La etajul 8 se afla cele 4 dormitoare ce va ofera tot confortul de care aveti nevoie, astfel dormitorul matrimonial in suprafata de 31.40 mp beneficiaza de baie proprie de 6.55 mp si dressing de 6.15 mp, un dormitor de 20.75 mp cu acces la o terasa de 9.80 mp, un dormitor de 14.25 mp cu dressing de 3.70 mp, baie de 6.50 mp si acces la o terasa de 6.60mp, si un alt dormitor de 14.25 mp, la acest nivel fiind o a treia baie de 7.08 mp cu acces din hol ( 15.95 mp).
La etajul 9 se afla livingul generos, care impreuna cu bucataria au o suprafata de 87.30 mp, cu acces la o terasa de 47.80 mp, un hol de acces de 10.30 mp, deservit de un grup sanitar in suprafata de 4.90 mp. Avem multiple zone de depozitare si zona de dining generoasa, ce beneficiaza de multa lumina naturala. Dormitorul matrimonial are inclus un dressing spatios.
Finisaje:
Finisajele apartamentului sunt de calitate superioara: parchet triplustratificat, gresie si faianta import Italia, obiecte sanitare din gama Ideal Standard-Italia, usi interioare culoare venghe import Italia, tamplarie din pvc cu profil pentacameral si geam termopan, aparate de aer conditionat marca LG, usa intrare antiefractie cu latime de 1m.

Facilitati complex:
Complexul residential dispune de o superba gradina japoneza amenajata,cascada artificiala, minilac cu pesti exotici,paza pemanenta,supraveghere video, parcaje subterane pe 2 niveluri.
La Parterul imobilului veti gasi un minimarket foarte bine aprovizionat si o sala de fitness
Certificat energetic: Clasa A
Vecinatati:
In zona se gasesc supermarketuri,magazine, farmacii, sedii bancare, parc, cafenele, restaurante, scoala, gradinita, mijloace de transport in comun (RATB si Metrou Aurel Vlaicu).
Pentru dvs. exista 2 locuri de parcare in garajul subteran si o boxa, incluse in pret.

Confort: Lux
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: mai mult de 3
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 2

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici