Anunțul a fost dezactivat!

Penthouse Studio 2 camere 75 mp util etaj 3 - Gara de Nord

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum o lună 104.900 EUR
Zona

Gara de Nord

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

75

An finalizare construcție
2018
Etaj
3
Compartimentare
Decomandat

Ocazie. Direct la propietar 2 unitati Penthouse Studio la etajul 3/3. Apartamentul are o suprafata utila de 60 mp alcatuita dintr-o zona deschisa generoasa de zi, birou si dormitor ce pot fi foarte usor delimitate/compartimentate, si o zona inchisa continand bucatarie, hol si baie, toate beneficiind de o iluminare naturala foarte buna cu ferestre separate, aferent fiecarui spatiu.
La suprafata utilia interiora de se adauga o terasa frumoasa orientata SUD in suprafata de 15mp, insumand impereuna o suprafata utila totala de 75 mp. Studioul are o inaltime utila la coama de cca 4.5m oferind o sezatie de volum si lumina impresionante prin cele 3 ferestre Velux integrate.
Cladirea a fost edificata in anul 2018 folosindu-se materiale de calitate si este doatata cu LIFT si curte interioara disponibila in propietate, fiecare unitate avand o cota indiviza de teren.
Separat, pentru 15000 Euro se poate achizitiona de la dezvoltator un loc de parcare suprateran aflat in curtea imobilului, cu acces direct, foarte usor.
Apartamentul este frumos amenajat si se vinde la pertul de 104.900 EUR cu cu bucataria si baia mobilate permitand o locuire imediata dupa achizitie. Celalta unitate este identica (in oglinda), in cazul in care sunt achizitionate impreuna pretul total este 200900 EUR, rezultand un spatiu de 120 mp util plus 30 mp terase, putand fi compartimentat usor in apartament de 3-4 camere cu 2-3 bai.

Exclus intermediere.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici