Anunțul a fost dezactivat!

Penthouse superb cu 3 camere și o terasă Spectaculoasă

Sibiu, Sibiu Acum 2 săptămâni 154.000 EUR
Zona

Calea Cisnadiei

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

77

An finalizare construcție
2016
Etaj
3
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Nouă
Număr niveluri imobil
3
 Preț negociabil

Bucurați-vă de un stil de viață contemporan și rafinat, unde luxul și confortul se îmbină armonios în acest apartament tip penthouse de excepție. Cu o suprafață locuibilă generoasă de 77 mp, completată de un pod privat de 50 mp, această proprietate oferă posibilitatea unei transformări într-o oază personală, constituind o raritate pe piață.

La intrarea în această lume a eleganței, vă întâmpină o bucătărie separată ce oferă acces direct către o terasă spațioasă, perfectă pentru începutul zilei cu o ceașcă de cafea sau pentru serile petrecute în compania celor dragi. Zona de living, luminată natural și generos spațioasă, se deschide către un balcon de 7 mp, conectându-se armonios cu o terasă impresionantă de aproximativ 34 mp, ideală pentru relaxare și socializare. Penthouse-ul dispune de două dormitoare decomandate, fiecare fiind proiectat cu atenție pentru a oferi intimitate maximă; unul dintre acestea dispune chiar și de un balcon privat, promițând un refugiu liniștit în mijlocul agitației orașului.

Această proprietate este promovată de către Agenția Tower Imob, iar pentru mai multe informații și programări pentru vizionare, vă rugăm să contactați agentul imobiliar, Vestemean Florin la numărul 0740597647

Confort: Lux
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 1

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici