Anunțul a fost dezactivat!

Pian vechi Stichel Leipzig

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum un an 1.200 EUR Livrare cu verificare
Tip

Instrumente muzicale

Stare

Utilizat

 Preț negociabil

Un flagship al mărcii „Stichel-Leipzig”.
Istoric:
Ferdinand Stichel (1850-1941) provenea dintr-o familie mică, dar s-a stabilit ca producător de pian în Leipzig în 1877 (după o ucenicie cu Blüthner, printre altele) și a construit cu grijă o companie foarte apreciată. A primit medalii la Barcelona în 1886, la Leipzig în 1897, la Rotterdam în 1909 (aur) și la Freiberg în 1912. La vârsta de 75 de ani, Stichel verifica el însuși fiecare pian.
Pianul istoric are un număr mare de decorațiuni diferite, ceea ce îl deosebește de instrumentele muzicale vechi din această epocă. A fost fabricat la sfârșitul secolului al XIX-lea sau la începutul secolului al XX-lea, cu numărul de serie «1826» în fabrica de producere a pianelor, ca flagship al mărcii „Stichel”, Leipzig.
Descriere.
Datorită clasei (dimensiunii) sale, instrumentul are un spectru sonor bogat și echilibrat, cu nuanțe fine și basul puternic al unui pian cu coadă. Mecanica precisă îndeplinește cerințele și sensibilitățile pianiștilor la fiecare nivel. Pianul nu a mai fost folosit de ani de zile și trebuie restaurat, curățat și reparat, iar pâslele clapetei înlocuite. Corzile trebuie înlocuite sau reparate. Sistem tradițional de pedale cu tracțiuni din lemn. Pedale turnate solide. Capete originale de ciocan de înaltă calitate. Carcasă - lemn de nuc de nuc cu gravuri, șlefuit și lăcuit (șelac negru lustruit - stare uzată).

Necesita acordare . Fără reparații poate fi folosit ca decor. Tastatura este remarcabil de bine conservată. Plăcile de bronz, în partea superioară și inferioară, de asemenea. Pianul este foarte greu și necesită transport corespunzător.

Se afla la etajul 1, cu scara larga, ce permite manevrarea in siguranta.

Muzică - Instrumente muzicale din:

Judetul Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bragadiru Branesti
Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare

Cautari Frecvente:

Ghete fotbal Pescuit Pistol
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici