Pianist concertist (26 premii internaționale)- lecții online

Suceava, Suceava Acum 10 ore 30 EUR
Tip

Meditații-Cursuri

Pianistul David Irimescu, de origine română, s-a născut în Italia în anul 1999 și în scurt timp a dovedit că deține un talent deosebit.
Din 2013 este elevul Marinei Scalafiotti, la Conservatorul “G. Verdi”, iar recent a ajuns în atenția criticilor și a publicului, fiind câștigătorul absolut al “Amadeus Factory”, ediția 2018. Acesta este unicul Talent din Italia dedicat muzicii clasice, fiind produs de Sky TV în colaborare cu revista Amadeus.
Datorită acestui premiu, David Irimescu va fi protagonistul unui turneu de concerte, organizat de "Gioventù musicale d`Italia" și a unui CD de copertă pentru revista Amadeus.
Experiența muzicală a lui David Irimescu a început ca un joc când, la nouă ani, a început să urmărească lecțiile Marietei Gavrailova în Asociația Muzicală Artemus din Torino, oraș în care a urmat și studiile superioare în secția muzicală a liceului “Cavour”. A finalizat studiile în iulie 2018 și a obținut diploma de absolvire cu note maxime.
David Irimescu a câștigat 26 de premii în concursuri și festivaluri naționale și internaționale.
Prețuit pentru maturitatea muzicală precoce și grija acordată sunetului, David Irimescu a participat la clase susținute de muzicieni de renume internațional, printre care Entremont, Achucarro, Beroff, Beatrice Rana, Madzar, Delle Vigne Fabbri, Plano, Bidini.
Deja oaspete de onoare al societății de concerte, a cântat în Italia, Franța, Belgia, România, obțânând întotdeauna aprecieri excelente din partea publicului și a criticilor.
Activ și în context cameristic, a concertat în diverse formații de pian, arcuri și suflători, precum și în Orchestra Națională a Liceelor Muzicale, ca solist.
În 2018 a deschis sezonul "Serate musicali" organizat de Conservatorul din Torino, interpretând ca solist concertul n. 1 de Tchaikovsky,
În anul școlar 2018/19, Liceul muzical “Cavour” din Torino i-a oferit oportunitatea de a se implica int-un proiect didactic în care să ajute la pregătirea claselor de pian complementar să susțină examenul de admitere la conservator.
In ultimul an s-o dedicat la învățământul de subiecte practice(pian și educație corală) și teoretice (teorie și solfegiu, armonie, analiză muzicală, tehnologie muzicală), in diferite școli în Torino și alte localități, precum și la proiecte de ghid de ascultare pentru cele mai importante concerte din Torino, personalizată pe vârstă (in special pentru copii) și conferințe storiografice monografice și de analiză ermeneutica comparativă.
2020

Contactează utilizatorul

Pianist concertist (26 premii internaționale)- lecții online
David Irimescu Proprietar
ID 11547362
Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare

Anunțuri similare

Pianist concertist (26 premii internaționale)- lecții online
Preţ30 EUR Pianist concertist (26 premii internaționale)- lecții online Meditații-cursuri Suceava, Suceava
Scoala nationala de meserii
Preţ450 LEI Scoala nationala de meserii Meditații-cursuri Suceava, Suceava
Curs Frizerie Canina Suceava
Preţ2.250 LEI Curs Frizerie Canina Suceava Meditații-cursuri Suceava, Suceava
Curs hair styling canin Suceava
Preţ2.250 LEI Curs hair styling canin Suceava Meditații-cursuri Suceava, Suceava
Romanian Courses, Lessons and Private Tutoring in Romanian
Preţ30 LEI Romanian Courses, Lessons and Private Tutoring in Romanian Meditații-cursuri Suceava, Suceava
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici