Anunțul a fost dezactivat!

Pipera | Vilă 7 camere | Șemineu și saună

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum 2 săptămâni 1.300.000 EUR
Zona

Pipera

Număr camere

mai mult de 5

Suprafață utilă (m²)

490

An finalizare construcție
2004
Suprafață teren (m²)
1200
Stare proprietate
Bună
Mobilat/Utilat
Nemobilat

Index proprietate: CP 1995129

ANG Luxury Properties vă propune spre achiziționare o vilă de 7 camere amplasată în zona Pipera, aproape de lac, cu teren de 1200 mp, saună și garaj.

LOCALIZARE:
Acest imobil este situat în zona Pipera, aproape de lac, fiind poziționat aproape de cele mai renumite grădinițe și școli private din București și din România (Școala Americană, Școala Internațională Mark Twain, Olga Gudyn, Cambridge, etc). În proximitate se află restaurante cochete, Jolie Ville și Băneasa Shopping Mall, cu acces facil către centură și autostrada A3.

COMPARTIMENTARE:
Proprietatea este dispusă pe trei nivele - demisol, parter și etaj, construita în anul 2004 și a fost renovată în anul 2024.

La demisol se afla un dormitor, un birou, o crama, o zona spa cu saună, o cameră tehnică, garajul și o garsonieră cu bucătărie, baie și acces exterior.

Parterul este prevazut cu zonă de living și dining, cu o bucătărie deschisă. Tot la parter se afla o biblioteca prevăzută cu șemineu și zonă de relaxare, birou, baie și terasa închisă.

Scara interioară duce către etaj spre zona de noapte și cuprinde un dormitor de tip master cu baie, dressing și acces pe o terasă de 33 mp, alte două dormitoare cu terasă deservite de o baie pe hol.

Cu siguranță prezentarea acestei vile nu poate fi cuprinsă în câteva paragrafe, astfel încât ne face plăcere să vă invităm la sediul nostru, să vă servim cu o cafea și să vă facem o prezentare detaliată.

Cu deosebită considerație,
ANG Luxury Properties
Your comfort is our job.

Număr niveluri imobil: 1
Număr Băi: mai mult de 3
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 4
Curent
Apă
Canalizare
Gaz
Sistem irigaţie
Încălzire
Climă
Demisol

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici